Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a Naruto Shippuden?

Miről szól a Naruto Shippuden?

Figyelt kérdés
Most nézem a Narutot (a simát) De sokat hallottam errő la Shippudenről azthittem a folytatása és arra gondoltam hogy utána nézem meg miután a régivel végeztem. Néztem róla képeket és nem értem. az egyik helyen Kakashi még gyerek utána felnőtt benne van Naruto is kicsinek utána meg nagynak. most akkor ez hogy van? és miért shippuden?
2012. szept. 18. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek Kakashi csak 2részben van bent flashback ként.

Amúgy lényegében folytatás 2és félévvel később folytatódik , tehát már senki sem kisgyerek.

De remélem nem a szerencsétlen magyar szinkronnal nézed .. shippuudenre szerncsére nincs szinkron .

2012. szept. 18. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:
így már értem :D csak kicsit összezavartak a google képek, köszi :)
2012. szept. 18. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp nézd meg a Shippuudent, ha már az eredetivel végeztél! :D Egy kis kedvcsináló:

A Naruto Shippuuden 2,5-3 évvel az eredeti után játszódik. Naruto és Jiraiya edzettek ezalatt, hogy Naruto jobban irányítani tudja a Kyuubit.

Naruto és Sakura egy időre új csapattársat és mestert kapnak, akikkel elindulnak h Sasukét visszavigyék Konohába.

Itt az Akatsuki már nagy szerepet játszik. Elindulnak elfogni a jincurikiket -akik olyanok, mint Naruto=beléjük van zárva az egyik démon. Itachi és Kisame feladata elkapni Naruto, szóval Itachi Narutóra vadászik->Naruto Sasukét akarja visszavinni Konoába->Sasuke Itachira vadászik így kialakul egy kör, ami egyszercsak összehozza őket egy helyre, ahol történik egy jelentős dolog :D

És ekkor kezd igazán érdekessé válni a dolog ;)

2012. szept. 22. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
áá köszi :D most felcsigáztál :DDD
2012. szept. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!