Nem értem. Ha Tobi Obito, akkor hogy volt ott a Kyuubi támadásánál?
ha követed a történetet, akkor kicsit gondolkodhatnál h h lehetett, ezer meg ezer féle variációja van mindenkinek
az én tippem:
eredetileg Madara volt Tobi és ő segített Itachinak kiirtani a klánt, ő szabadította ki a Kyuubit, megalapította az Akatsukit stb
aztán rátalált Obitora, akit az oldalára állított és belőle lett az új Tobi
figyelem! spoilerkedek!
Nos a legutóbbi manga részből kiderült hogy Madara már öreg volt mikor megmentette Obito-t és mondta is hogy annak a szobornak a chakrája nélkül már nem élne
A Kyubi támadása pár évvel később volt, addigra Madara valószínűleg kiképezte Obito-t
ja ez még pluszba jön, de ez is spoiler
mint kiderült Madara-nak pont azon az oldalon hiányzott a szeme ahol Obito-nak megvolt
tehát a maszkon lévő lyuk is szerintem azt igazolja hogy az Obito volt a Kyubi támadásánál
utolsó: sztem az nem lehetett Obito:
Kushina visszaemlékezésében akkor még Kakashi is kölyök volt és nekem úgy tűnt, hogy Tobi kb olyan magas mint Minato plussz annyi idő alatt lehetetlen lett volna úgy kiképezni Obitot h Minatonak kihívást jelentsen.
És ha megfigyeled itt Tobi maszkja még más volt és ez volt neki akkor is amikor Itachi megkereste h segítsen kiirtani a klánt -mondjuk akkor a haja is hosszú volt
ha jól emlékszem Minato lenyomta egy Rasengan-nal szal szerintem olyan nagy kihívás nem volt számára
egyébként ha visszaemlékszel akkor Kimimaro is kb. annyi idős volt mint akkor Kakashi és ő is elég magas volt
a kyubi támadásánál lehet Obito volt
vagy lehet hogy Madara
az is lehet hogy Magdi anyus
szerintem Obito volt, de ez majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!