Ismeritek ezt az animét?
Hali ,
Ez sztem nemsok infó , viszont próbáld meg AA-ra kiirni ott tuti tudni fogják !
Régebben láttam az animét, de a címére sajnos nem emlékszem..
De pár dolog megmaradt szóval azt elmondom, hátha másnak segít:
Szóval a srác "pszichés" okból nem lát. Kiskorában a szeme láttára ütötte el a vonat az anyukáját. Most a gyógyulást remélve küldték az iskolába.
Először bemegy vakon körbevezetik meg minden. Van benne egy lány aki különbözik a többiektől, mindenki utolja..
(Később a srác beleszeret) Amikor találkozik vele a lány ráment eszik. (Talán ad a fiúnak is belőle?) Majd valamiért elfut, a fiú utána fut, de elveszti.
Ekkor találkozik egy "szellemmel". Ő felajánlja neki, hogy újra láthat. A srác kételkedik benne, de elkezd látni.. Eltelt egy kis idő, jól szórakozik az osztállyal, kezd összejönni a lánnyal aki után a sorozat elején futott.. Majd valamiért újra elveszíti a látását. A srác nem érti.( ha jól emlékszem a nagybátyjánál lakik) a nagybátyjának mutatja a képet, hogy nézd itt (elvileg) nyitva volt a szemem.. A szeme csukva volt, megkérdezi az osztálytársait, és kiderül, hogy a szeme végig csukva volt(lehet nem is látott csak az agya szórakozott vele??)
Még pár halovány emlék: A csajt akit mindenki utál (majdnem elfelejtettem, ez a csaj elszigetelten lakik mindenki mástól, egy fahíd túloldalán egy lakókocsiban)
egy idős pasas le akarja lőni, de a fiú odafut, mert nem akarja elveszíteni. De valami ilyesmit mond : NE LŐDD LE AZ ANYÁMAT. Innentől kezdve a srác azt hiszi a csajra, hogy ő az anyja. Ketten visszaköltöznek az eredeti lakhelyükre ahol az anya és a fiú együtt laktak...
Elmennek egy boltba. A csaj előrefut a sínekhez, mert látja, hogy egy kisfiú a labdájával ott játszik/ oda dobra és érte megy. A lány elveszi a labdát a sínekről majd odadobja a kisfiúnak. A srác közelebb és hallja a vonatot. Eszbe jutnak a rossz emlékek, hogy az anyja így halt meg.. Erőt vesz magán, és sikerül kinyitnia a szemét, de már késő lesz. Csak azt látja, hogy a vonat elhaladt,(már nem emlékszem, hogy látta-e elütni a csajt vagy sem)..
Eltelik egy kis idő talán 1-2 év. (ja igen a fiú visszaköltözik a nagybátyjáéhoz). Épít egy óriási valami fából(ilyen szélmalom vagyis inkább szélkerék féleség)
Nem tudom miért talán szerette a csaj a forgót (talán kapott tőle egyet ajándékba még régebben).
Majd feltűnik a csaj, vagyis él.
Kb. ennyire emlékszem ha megtudod a nevét akkor légyszíves írd meg, mert engem is érdekel.
Ismerni ismerem, de sajna még nem volt időm elkezdeni :(
Amúgy meg ez az ajánlója: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!