Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ismeritek ezt az animét?

Ismeritek ezt az animét?

Figyelt kérdés
Egy vak fiú most megy az új sulijába és egy egy lány segít neki (ja és nem biztos hogy ezzel segítek de nem tudni milyen okból vak mert eredetileg jónak kéne lennie a szemeinek)

2012. aug. 11. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali ,

Ez sztem nemsok infó , viszont próbáld meg AA-ra kiirni ott tuti tudni fogják !

2012. aug. 11. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és azt is hogy ilyen gyorsan válaszoltál! ^^
2012. aug. 12. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Régebben láttam az animét, de a címére sajnos nem emlékszem..

De pár dolog megmaradt szóval azt elmondom, hátha másnak segít:

Szóval a srác "pszichés" okból nem lát. Kiskorában a szeme láttára ütötte el a vonat az anyukáját. Most a gyógyulást remélve küldték az iskolába.

Először bemegy vakon körbevezetik meg minden. Van benne egy lány aki különbözik a többiektől, mindenki utolja..

(Később a srác beleszeret) Amikor találkozik vele a lány ráment eszik. (Talán ad a fiúnak is belőle?) Majd valamiért elfut, a fiú utána fut, de elveszti.

Ekkor találkozik egy "szellemmel". Ő felajánlja neki, hogy újra láthat. A srác kételkedik benne, de elkezd látni.. Eltelt egy kis idő, jól szórakozik az osztállyal, kezd összejönni a lánnyal aki után a sorozat elején futott.. Majd valamiért újra elveszíti a látását. A srác nem érti.( ha jól emlékszem a nagybátyjánál lakik) a nagybátyjának mutatja a képet, hogy nézd itt (elvileg) nyitva volt a szemem.. A szeme csukva volt, megkérdezi az osztálytársait, és kiderül, hogy a szeme végig csukva volt(lehet nem is látott csak az agya szórakozott vele??)

Még pár halovány emlék: A csajt akit mindenki utál (majdnem elfelejtettem, ez a csaj elszigetelten lakik mindenki mástól, egy fahíd túloldalán egy lakókocsiban)

egy idős pasas le akarja lőni, de a fiú odafut, mert nem akarja elveszíteni. De valami ilyesmit mond : NE LŐDD LE AZ ANYÁMAT. Innentől kezdve a srác azt hiszi a csajra, hogy ő az anyja. Ketten visszaköltöznek az eredeti lakhelyükre ahol az anya és a fiú együtt laktak...

Elmennek egy boltba. A csaj előrefut a sínekhez, mert látja, hogy egy kisfiú a labdájával ott játszik/ oda dobra és érte megy. A lány elveszi a labdát a sínekről majd odadobja a kisfiúnak. A srác közelebb és hallja a vonatot. Eszbe jutnak a rossz emlékek, hogy az anyja így halt meg.. Erőt vesz magán, és sikerül kinyitnia a szemét, de már késő lesz. Csak azt látja, hogy a vonat elhaladt,(már nem emlékszem, hogy látta-e elütni a csajt vagy sem)..

Eltelik egy kis idő talán 1-2 év. (ja igen a fiú visszaköltözik a nagybátyjáéhoz). Épít egy óriási valami fából(ilyen szélmalom vagyis inkább szélkerék féleség)

Nem tudom miért talán szerette a csaj a forgót (talán kapott tőle egyet ajándékba még régebben).

Majd feltűnik a csaj, vagyis él.

Kb. ennyire emlékszem ha megtudod a nevét akkor légyszíves írd meg, mert engem is érdekel.

2012. aug. 12. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerni ismerem, de sajna még nem volt időm elkezdeni :(

Amúgy meg ez az ajánlója: [link]

2012. aug. 12. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ! ^^
2012. aug. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!