Tudtok zombis animét?
Figyelt kérdés
Valami jó kis zombis animét szeretnék, mint mondjuk a High School of the dead, de ne legyen erotikus csak olyan vérengzős, nekem nem jönnek be erotikus dolgok tehát olyat lécci ne írjatok2012. júl. 30. 15:18
1/6 anonim válasza:
Zombie loan
Kore wa zombie desu ka? (bocs, ha rosszul írtam - nem ismerem ezt az animét, csak hallottam róla)
2/6 A kérdező kommentje:
a zombie loan-t már láttam de az utolsót megnézem, köszi :)
2012. júl. 31. 20:04
3/6 Domo-chan válasza:
Ami még zombis az a High School Of The Dead én láttam az első részét egy kicsit de nem mertem nézni xD (egyedül a Van Helsinget láttam végig a többi horroros dolgot nem bírom)
4/6 A kérdező kommentje:
A High School Of The Dead-del csak az a baj, hogy minden csajnak kilóg a melle meg a bugyijukat többet látni mint az arcukat :P
2012. aug. 1. 14:45
6/6 anonim válasza:
Hellsing
Hellsing ultimate
Zomibe desuka
Highschool of the Dead
D, a vámpírvadász
Mindet láttam,és nekem nagyon tetszettek,kivétel Blood+,az nekem nem jött be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!