Csak szerintem rettenetesen rossz a túlhypeolt Naruto és Bleach?
A Naruto c. animét nagyon szerettem, szerintem aranyos és vicces volt, a végére azonban komolyabbra fordult. A Naruto Shippuudennek is nagy elvárásokkal futottam neki, eleinte tetszett, azután egyszerűen unalmassá vált az egész. Nem néztem végig, azt sem tudom, hol tartottam, hogy mi lesz a vége, csak azt tudom, hogy NaruHina és SasuSaku párosítás lesz, meg asszem már megy a Boruto c. anime/manga is. Engem a Naruto c. animében a főhős(ök) jelleme fogott meg, valamint a Naruto univerzuma. :) Összességében nem volt rossz, nem kell tőle sokat várni, a Shippuudent viszont hanyagolni kéne...
A Bleach animét végig láttam, valamint a mangát is elovastam, szintén végig. A Soul Society Arc nagyon tetszett, de aztán fokozatosan laposodott a sztori. A karakterek kedvelhetőek voltak, és magát a Bleach világát is nagyon szerettem, viszont a sztorit a végére nagyon eluntam (főleg a manga utolsó fejezeteit-no comment.)
Mindenestere, nem ettől a két alkotástól kell a világbékét várni, nem kell nagy elvárásokat támasztani eléjük, egyszer-kétszer, ha nagyon unatkozol, nézz meg pár részt, amúgy nem ajánlom, hogy komolyabban foglalkozz vele. Mivel már befejezték mindkettőt, valószínűleg le fog csengeni a körülöttük lévő hype és szép lassan kikopnak az emlékezetünkből (elvégre mindkét művet még a 90-es években kezdték el publikálni!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!