Csak szerintem rettenetesen rossz a túlhypeolt Naruto és Bleach?
Mondjuk, én is éppen ezt a két sorozatot ne kedvelem. A Naruto-nak szerintem az anime változata borzalmas, sok filler meg hülye történetek és ilyenek. Az eleje nekem is tetszett és szerettem, de a 170. résznél már szinte utálattal kezdtem nézni a részeket, unalmas lett és a a karakterek se tetszenek benne.
A Bleach ezt az elején nagyon szerettem, kb egy hét alatt beértem a szinkronos részeket, de ahogy néztem ezt is egyre unalmassá vált. A 80-90. részeknél meg mintha semmi nulla az egész. így ez a két sorozat, amit most rettenetesen utálok. A nerendingeket szeretem, Pl.: One Piece (itt érdekes, mindig történik valami, a fillerek is jók) Fairy Tail (az elején tetszett és most se lenne rossz, bár az anime inkább a fiatalabbakat célozza, így n em annyira élvezetes, pl kevés vér, a karakaterek nem annyira kidolgozpttak, sokkal "lágyabb")
Szóval szerintem nem élvezetes se a Naruto, se a Bleach, egyetértek veled :)
Narutot végig néztem de sok volt az idő húzós rész.
Bleach-et valahogy nem tudom megnézni mindig elkapcsolok egy idő után nem köt le.
Ragnarok the animation, Heroic Age, Dragon Drive Souko no strain-hez hasonló animéket jobban szeretem.
Én néztem a Bleachet és az Narutót is, a Narutót kevésbé, a fillerek nagyon gyengék a Naruto esetében. A Bleach esetén jobb a helyzet, egészen élvezhetőek, bár a Bount filler elég unalmas volt helyenként, nagyon nyújtottnak, lassúnak éreztem az egészet, sokkal kevesebb részbe is bele lehetett volna azt tömöríteni, de akkor nem lett volna elég hosszú a filler.
A Bleach jól indult. Volt egy jó történet, bár kicsit Yu Yu Hakushóra emlékeztetett az eleje. Rukia megmentéséig és Aizen árulásáig jó volt, tetszett a cselekménye, jók voltak a karakterek, tetszett a Soul Society bemutatása. Helyenként sántított mondjuk, hiszen Ichigo döntetlenre hozta ki a Kenpachi elleni harcot például, holott még a bankai szintet sem érte el.
Ami kicsit már ebben a fejezetben is kezdett kitűnni, azok az Ichigót támogató karakterek gyengeségei, háttérbe szorulása. De később ez tovább fokozódott. A Bount fejezet gyenge volt pont a nyújtottsága miatt, maga a történet elég jó volt, ha fele ennyi részbe tömörítették volna, sokkal jobb filler lett volna.
Az Arrancarok felbukkanása és a harcok nem voltak annyira rosszak, javulás a Bount fejezethez képest, de nem volt olyan jó, mint régen. Chad, Ishida a háttérbe szorultak, gyengék voltak, szokás szerint legyőzték őket, de nem haltak meg. Orihime néha bosszantó volt.
Pár tagja az Espadának szerintem kedvelhető volt (Grimmjow, Starkk, Ulqiorra). A karakter dizájnnal sem voltak nagyon problémáim Kubo stílusa szerintem nagyszerű.
A többi fillerről nem mondok sokat, nem voltak rosszak, voltak jó pillanatok benne, kiemelném a Byakuya vs Kouga harcot, mely animáció terén sajnálatos módon sokkal jobb volt, mint a fő cselekményt bemutató fejezetek esetében.
Ichimaru is egy remek karakter volt, jó, hogy Aizen legyőzése előtt még szerepelt. Aizen Ichigo elleni harca szerintem túl rövid volt és nem volt egy nagy szám. Talán itt be is kellett volna fejezni a Bleachet.
Még érdemes megemlíteni, hány főhős is halt meg a nagy harcokban: 0. Aizen, a nagy, erős, arrogáns áruló, képességei messze jobbak mindenkiénél. Egy-két mozdulattal intézte el a kapitányokat, de nem ölt meg senkit... Nevetséges! Egy két kapitányt, vagy hadnagyot ki lehetett volna írni a sorozatból, de tudom, a rajongóknak ez nem lett volna jó.
Azután megint filler, majd egy új fejezet (Fullbring), mely nem volt olyan rossz, egynek elment. És azzal vége is lett az animének, feltehetően ideiglenesen, hiszen a manga még megy. És úgy gondolom, nagy hiba lenne, ha nem lenne anime a mostani, utolsó fejezetből, ami egyelőre elég jó! És lehet, a jók közül is meghal pár ember.
Nem rossz a Bleach, szeretem, nézem, olvasom, de kicsit túlértékeltnek érzem. Maximum egy 7/10-et adnék rá, de talán ez is több, mint amit érdemel. Sok buta hibája van, a fillerek néha unalmasak voltak, a karakterek fejlődése nagyon aránytalan lett és nem jutottak kellő szerephez. Kár érte. Sok mindenért kár, kicsit helyenként komolyabbra kellett volna venni a dolgokat, úgy érzem.
Végig fogom nézni / olvasni a Bleachet, ha már elkezdtem, kíváncsi vagyok a végére minden negatívum ellenére. Remélem, még mindig tud javulni kicsit.
Narutót eleinte néztem, nagyon tetszett a világa, a karakterek. De a fillerek csapnivalóak. Nem nézem a sorozatot egy ideje, így nem tudok sokat mondani róla. Amit láttam, abból számomra egy sokkal inkább ingadozóbb minőség szűrődött le, mint a Bleach esetén.
Én személy szerint nem vagyok egy nagy anime rajongó, nem beszélek erről az életemben és semmi, de valahogy a narutóba megfogott az a kitartás, a karakterek, és mivel elég kicsi voltam amikor láttam az első részeket, nagyon jók maradtak meg bennem, ezért elkezdtem nézni a shippuuden-t japánul feliratosan és megmondom őszintén nekem tetszik:) Márpedig ami tetszik benne, az az hogy állandóan le tud kötni és tele van igazsággal még az élettel kapcsolatban is:) Ötletes és nagy a gondolatmenete is.. Rajzfilmbe első:)
Bár ez csak az én véleményem. De az összes többi anime engem nem tud lekötni például van ez a Dragon Ball szerintem szörnyű, bár én nem láttam belőle vmi sok részt de elég volt nekem belenézni:)
Én mind a kettőt láttam már vagy 3x. Nekem nagyon tetszik :)!
Az igaz, hogy hosszúak, de ha az ember el tud merülni bennük és/vagy azonosulni tud a szereplőkkel akkor nem lehet megunni XD !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!