Mondanátok ilyen animéket?
High school dxd: ecchi
ezek nem ecchik, de szerelmes és összejönnek :):
kaichou wa maid-sama
Special A
Ayasi no ceres
Hana yori dango
Lovely complex
Fent említett : HighSchool DxD & Zero no Tsukaima-t énis ajánlom.
Ha nem feltétel az Echi , akkor én leirom neked a top5öm-et :
TOP1: Mirai Nikki /Seinen , taktikai fight m1 benne hasonlóan a DN L&Kira fight-jára/
TOP2: Angel Beats! /Shounen fight , nem befejezetlen a vége csak kis gondolkodást igényel/
TOP3: Elfen Lied /Horror , kemény véres anime kisebb fura szerelmi szállal/
TOP4: High School DxD /A kedvenc Echi&Shounen Combó animém , ha hárem ha nem kvajó!/
TOP5: Panty & Stocking With Garterbelt /Beteg 1 echi , rajzolása kb cartoon network szint de pont ez adja azt amitől ez az anime nagyon jó!/
Egyéb echi amit még tudok ajánlani:
Sora no Ootoshimono
Sora no Ootoshimono : Forte
Mayo Chiki / s2re várva /
Ano Natsu de Matteru
Dance in the Vampire Bound
Maken-ki!
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Queen's Blade & Queen's Blade S2
Queen's Blade: Rebellion /QB-be kb 2 percente villan 1-2 mell meg **** :D/
Sekirei
Sekirei : Pure Engagement /Ennek ugyan nincs vége de jön a közeljövőben a 3.évad/
To Love Ru
To Love Ru OVA
Motto To Love Ru
To Love Ru : DARKNESS /ez októbertől fog futni /
Haiyore! Nyaruko-san /mult szezonban futott shounen&echi&comedy combó , kegyetlen jjó :D/
Rosario to vampire & Rosario to vampire CAPU2 /2007 legrosszabb animéjének van titulálva , viszont nézhető 1x mindenképp , televan fanservicével és echivel/
Igazság szerint tudnák még ajánlani , de egy csomó van ami kövi v befejező évadra vár , ugye Shanának és a Zero no-nak is most adták 2szezonal ezelőtt le a befejező évadját le amire majdnem 3-4évet kellet várni.
Pár jelenlegis szezonban futót tudok ajánlani :
Oda Nobuna no Yabou
Hagure Yuusha no Estetica /sztem szezon best echi eddig , 1rész elég rossz , viszont utánna elég jó :D/
Dakara Boku wa, H ga Dekinai /dxd utód kb :D/
Dog Days' /dd 2.szezon/
Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru!
Remélem tudtam segíteni , jó szórakozást hozzá!
1. Évad : Bakemonogatari (Itt egy zárkózott "szadista" lány és egy jószívű fiúról van szó néhány mellék karakterrel)
2. Évad : Nisemonogatari (Ez az előző folytatása csak itt a fiú családját is bemutatják)
Egy film amit már elkezdtek animálni : Kizumonogatari (Ez a bakemonogatari előzmánye)
A fent említett animét még nem fejezték be ergo még gyártják. :)
Szerintem, ha mindenképpen ecchit akarsz, akkor rövid, és tömör leszek:
Bármi, ami Shinjou Mayu.
Persze, ha szereted a műfajt, akkor őt már biztos jól ismered... lehet, hogy ez nem egy hasznos ajánlás tőlem akkor.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!