Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az anime mese? (Kérjük, hogy...

Az anime mese? (Kérjük, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed, ne a magyarázathoz! Oda írtam, ahova kellet)?

Figyelt kérdés

Nekem megvan erről a véleményem, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.

(Kérdőjel a végére, mert máshogy nem engedi föltenni.)

2012. aug. 3. 20:37
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
32-es az bezzeg nem agymosó baromság,amikor azt mutatják,hogy isznak,buliznak,dugnak,cigiznek,drogoznak neeeeeem-nem. Tipikus szánalmas magyarmentalítás.
2016. dec. 9. 12:16
 42/47 A kérdező kommentje:
Kedves 40-es! Nem én szoktam azt mondani, hogy az anime mese, hanem mások. Tudom, mi a meghatározása a mesének, kérlek, olvasd vissza a válaszokat, mielőtt lehülyéznél, köszi!
2016. dec. 10. 04:34
 43/47 anonim ***** válasza:
53%
Azért hülyéztelek le,mert naiv vagy. Ha azt mondják pl.higy a banán egy állatfaj,akkor elhiszed?
2016. dec. 10. 08:23
 44/47 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el, és nem vagyok naiv. És KÉRLEK, olvasd vissza a válaszokat!

Én sosem mondtam, hogy mese, tisztában vagyok a két műfaj tökéletes különbségével. Mármint animációs film és epikai műfaj közötti orbitális különbséggel. És nem értem, ettől a kérdéstől miért lennék naiv és ostoba, mert tudom, hogy annak tartasz.

Anno a kérdést azért tettem fel, mert még mindig vannak szinte vérre menő viták online és valós közösségekben arról, hogy az animéknek ki a célközönsége, arról, hogy mese-e.

2016. dec. 11. 19:06
 45/47 anonim ***** válasza:
Az anime rajzfilm ha tetszik ha nem megvan rajzolva egyszòval rajzfilm. A rajzfilmekehez tartoznak a mesék és az animék szòval nem szabadna összemosni a mesét és az animét. A mese legtöbbször a gyerek közönséget célozza meg nyilván vannak olyan mesék amiket a felnőttek is örömmel néznek de akárhogy nézzük a mesék a gyerekeket célozzák meg. Az animét viszont nem kifejezetten a gyerekeknek gyártják. Ennyi amúgy hatalmas anime fanok nyugi szeretem az animéket de ez a véleményem. És a rajzfilm nem feltétlenül mese.
2019. máj. 1. 11:13
 46/47 anonim ***** válasza:

[link]

0:16 :DDD

2019. okt. 1. 19:21
 47/47 anonim ***** válasza:
58%
A mese magyar nyelvi funkciójában többértelmű szó, azonban műfaját tekintve fejlesztő mondanivalóval rendelkező gyerkekmű. S mivel az animék nagyszámú többsége ifjúsági és felnőttes produktum, ezért általánosságban vagy egy kalap alá véve az animék nem mesék. Kis százalékban vannak mese-animék, de pl. már Digimon-sorozatokról kezdve 12+ karikával sem nevezhetünk mesét. Mindemellett az animék sokkal változatosabbak is az élőszereplő filmeknél, sokkal több műfaj különült el, illetve egy sorozat is egyben több műfajt vegyít magában. Csak Magyarországon kapott mostoha sorsot.
2020. dec. 31. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!