Az anime mese? (Kérjük, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed, ne a magyarázathoz! Oda írtam, ahova kellet)?
Figyelt kérdés
Nekem megvan erről a véleményem, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.
(Kérdőjel a végére, mert máshogy nem engedi föltenni.)
2012. aug. 3. 20:37
31/47 anonim válasza:
Na ez a hozzászólás már -5 pontot ér! :D
32/47 anonim válasza:
Szerintem pedig az ér - 100 pontot, ha valaki van olyan idióta, hogy ezeket a japán agymosó baromságokat nézi. XD
33/47 anonim válasza:
Én nem szoktam bajlódni a mese vagy nem mese kérdéssel. Nekem minden nem igaz történet koalíció. Bocs, ha hülyeséget írtam.
34/47 anonim válasza:
Bocsi, nem koalíció, hanem kitaláció. Csak ez a hülye tablett elírja.
35/47 anonim válasza:
Én vagyok az előző csak azt akartam mondani, hogy attólmég hogy te nem szereted az animeket még nem nem kell baromsagnak címezni!
36/47 anonim válasza:
Mások élnek halnak azért, hogy nezhessenek párat!
37/47 anonim válasza:
Inkább te vagy idióta, hogy ha ilyeneket mondasz!!
38/47 lol0laci válasza:
Szerintem mindenkinek más a maga véleménye az animések rajzfilmnek hívják aki nem animés az pedig mesének hívja és persze forditva is megesik én jómagam is animefan vagyok de engem nem nagyon érdekel hogy mese vagy rajzfilm a lényeg hogy élvezem és büszke vagyok rá ez a lényeg és nem kell mindjárt káromkodni aki nem animés az szarja le aki meg animés az élvezze és legyen büszke rá ennyi az egész 😊
39/47 lol0laci válasza:
És lehet hogy egy kicsit későn írtam ezt csak épp most futottam bele ebbe a kérdésbe és úgy voltam vele hogy elolvasom aztán kommentelek
40/47 anonim válasza:
Annyi a véleményem csak,hogy hogy-hogy nem buktál még irodalomból? Egy jelentésnek nincs olyan,hogy szerintem. Ennyiből az alma egy ritka érc. Ez kb olyan. Aki ezt kitalálta,hogy a kitalált történetet mesének hívják,akkor 5.-ben lemaradt tanulásból de nagyon. A mese olyan epikai mű,aminek van valóságalapja,mint a mítoszok,legendák és mondák és ÍRÁSBAN jelenik meg,szerzőjét általában nem ismerjük,szájról-szájra terjed és változhat a mű hangulata és története. Nem hinném,hogy az 1200-as években Pokémonokról beszéltek volna. Aki lepontoz engem,az még az óvodában a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!