Mi az a crossing designes vagy mi anime?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy az amikor beöltözik valaki az ellenkezö nemnek, és azt írták, hogy a maid sama-s anime is az, de abba szerintem nincs olyan rész, amilor ez tőrténik2012. júl. 21. 14:20
1/3 A kérdező kommentje:
ja bocsi a cross dressingelő-re gondoltam
2012. júl. 21. 14:43
2/3 LycantropeGirl válasza:
Ez azt jelenti, hogy egy Férfi az animében (aki lehetőleg eléggé nőies) lányruhákat vesz és-általában parókát- valamint kisminkeli magát. Ez nem feltétlenül jelent egyet a homosexualitással bár van hogy társul a kettő. ^^
Ilyen anime sorozat a Kuragehime :)) (Cross dressing) Ajánlom figyelmedbe mert nagyon jó és ez az egyik kedvencem :D ! Remélem segítettem valamennyit . (Amúgy ha megnézed ezt a sorozatot szerintem meg fogod érteni a lényegét ;))
3/3 anonim válasza:
Sztem kevered a Kamen no maid-gay cíművel a Kaichou wa maid-samát, nem lehet? :D
De egyéb ilyennek tudom ajánlani még az Ouran High School Host Clubot és a Hayate no Gotokut, Ezekben is akad rendesen cross-dressing. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!