Romantikus animék?
Már vagy ezer kérdés van ilyen.. Sokat is néztem őket de nem igazán találtam olyan animét ami nekem nagyon tetszene.. Ami volt azt már láttam..
Olyan animéket keresek mint a special A, Kaichou wa Maid-sama.. Amibe a szereplők szépre vannak megrajzolva.. Nem igazán szeretem az olyan animéket amikben a 2 főszereplő csúnya. Emellet a grafika is legyen jó. A történet meg mint már emlitettem romantikus legyen, mint pl a special A ban vagy a Kaichou wa Maid-sama -ban. Köszönöm előre is aválaszokat.^^
Mayo chiki -kicsit elvont, de nekem nagyon tetszett :D
Amagami SS -minden csaj szemszögéből látjuk a szerelmet..
Strawberry panic -bár ez lányxlány történet, de nagyon szép története van....de ha nagyon nem szereted a yuri szerelmet, akkor ne nézd meg...majd még írok ha eszembe jut valami amit láttam, de addig is itt egy link, amin nézelődhetsz:
Nekem az a kettő a kedvenc animéim közé tartozik :) (special A, Kaichou)
Ami még a kedvencem:
Itazura na kiss
Hana yori dango Ez régebbi, így a grafikája se biztos tetszik, de nagyon jó
Suzuka ez nem a kedvencem de nemvolt rossz
Kimi ni todoke sokak kedvence, bár nekem nem jött be
Imádom az ilyen animéket úgyhogy sok ilyet tudok, remélem a kedvenceim tetszeni fognak:
Bokura ga Ita
Count and Fairy(tündéres és misztikus szóval nem olyan mint amilyeneket fel soroltál de szerintem nagyon aranyos)
Lovely Complex
La corda D’oro
Perfect Girl Evolution
Pretear
Vampire Knight
Méz és lóhere
Ouran High School Host Clob
Full metal panic
Fruits Basket
Harukanaru(nem éppen a legújabb grafika meg ilyenek de talán tetszeni fog majd meglátod)
A többit meg már felsorolták most hirtelen ezek voltak amik úgy eszembe jutottak jó animenézést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!