Hetalia magyar szinkron, szerintetek milyen lett?
2012. ápr. 13. 20:35
1/12 anonim válasza:
Szerintem egész jó lett, de maradok a japánnál. Még mindig jobb, mint az általános hivatalos magyar, nem? :D
2/12 anonim válasza:
Animaxos szinkronokhoz képest király :D
De én is inkább maradnék a japán szinkronnál ha nem baj:D
Aki először beszél az nem Suigetsu hangja az Egy Akatsukis Életéböl ?:D
3/12 anonim válasza:
Szia!Nekem tetszett a szinkron.Nagyon jó :)
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem rossz! :)
Mást is le akartok szinkronizálni? Mert én ezt nem ismerem/szeretem. :))
5/12 anonim válasza:
imádom! néhol kicsit hallatszik, ahogy a mikrofonba beszélnek(dobozhang),de úgy oké. talán ha kicsit jobban beleélnék magukat!
6/12 anonim válasza:
Nagyon jó lett de én is maradok a japánnál ;) Bocsi!
7/12 anonim válasza:
Ezerszer igényesebb, mint az animax-es szinkron, az biztos... de néha olyan érzésem van, mintha egyazon hang szinkronizálna egy csomó országot..(nekem is beugrott az Akkatsukis életéből Pein, Suigetsu meg Konan xd)
8/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, jó hogy már magyarul is megvan, de én már megszoktam japánul :D Mondjuk Amerikának Szabó Győző hangja igen jó ötlet volt. :))
9/12 anonim válasza:
a többit is lekéne szinkronizálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!