A Berserk című animéhez vannak spin-off sorozatok, kánon filmek vagy valami ilyesmi?
azt kell tudni az egész animékről, legyen az film, sorozat, hogy nem nagyon követi a mangát, mivel a manga sokkal morbidabb, durvább
1. talán a legjobb adaptáció amiben nem hagytak ki olyan sok mindent az a régi 1997-es Berserk anime 25 résszel, viszont mondom, itt is azért elég sok mindent kihagytak sztori szempontjából
2. aztán van 3 movie: Berserk: The Golden Age Arc - ez az előbb említett 1997es 25 részes animét dolgozza fel megint, lényegében egy remake, annyi hogy itt az animáció ilyen 3D cgi cucc, ami kinek bejön kinek nem (nekem harcoknál jobban adta, de tudom, hogy sok mindenki utálta) - és bár nem annyira sokkal, de sajnos ez még többet kihagyott a sztoriból mint a 97es, így ha a mangát nézzük
3. ezután 2016be kezdték el újra folytatni a Berserk-et, megint ilyen 3D cgi cucc grafikával, ez már folytatás, 2 évad jött ki ebből (Berserk 2016 és 2017 - 12 rész mindegyik évad), megint egy kis szösszenetet mutatott a mangából, néhol ugyan úgy kihagyva részleteket, itt már ha nem a BD kiadást töltöd le akkor cenzúrás lesz elég sok minden
szóval így össze foglalva én a helyedbe a 97es animét kezdeném el, aztán hagyni a faszba a többit, és ha nagyon adta neked az anime, akkor elkezdeni olvasni a mangát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!