Szerintetek jó lett a miracolus vége? Vigyázat spoiler veszély!
Figyelt kérdés
Én 19 vagyok , még tinédzser eveimet éltem mikor kijött a miracolus. Nagyon szerettem.
Mostanába már csak bele bele nézek de az 5. évad vége lesokkolt. Leírom mitörtén aki nem látta hogy jobban lehessen érteni.
Az 5. évad végén Gabriel feláldzza magát hogy Emilyvel lehessen es adrien es marinett összejönnek...azt hinnénk hogy ez a happy end de....kiderul hogy Layla az új főgonosz....
Sztem ez már túl fölösleges és értelme a 0. Megint kezdődik minden az elejéről de most a főgonosz teljesen rosszindulatú nem úgy mint halálfej.
aug. 29. 09:13
1/1 anonim válasza:
Már régóta lehetet tudni, hogy egyszer valahogy Gabriel elveszti a talizmánját és Laylahoz kerül. Amikor a nyúl talizmánja megjelent az ellenség mondja is Gabrielnek, hogy ő Halálfejt szolgálja csak éppenséggel nem az ő verzióját, aztán a végén meg utalnak is rá, hogy Layla lehetet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!