A Days foci anime befejezetlen? Spoiler ha nem láttad a Days Gakutent.
Tehát befejezetlen maradt az anime? Merta világbajnokságra eljutás reszével fejeződött be az anime...
Magát a világbajnosagot meg megse csinálták?!??! :(
A két ova rész nem számít..
Sajnos igen. Azóta nem csináltak hozzá második évadot csak azokat az ovákat. Azok voltak az utolsók. Biztos nem aratott nagy sikert ezért nem rendelték be a másodikat belőle. Nekem tetszett amúgy. A mangáját már befejezték annak vége. Ha esetleg tudsz valamennyire angolul akkor azt elolvashatod de animére egyelőre ne számíts.
A tetszenek a focisok akkor ajánlom az egyik nagy durranást ami most nagyot megy Japánban meg globálisan is az a Blue Lock. Ez valószínűleg végig lesz csinálva mert nagy a hype.
Ott van még az Ao Ashi is. Az is hasonló a Dayshez.
Esetleg még ott van a Tsubasa kapitány remake amibe szintén belekezdtek újra amit előbb-utóbb szerintem végig is visznek.
A Blu lockot es ao ashit láttam
ismerem
a Tsubasa ronda rajzolasú azt nem fogom
Kb minden haypolt modernebb sport animét ismerek tippeket nem kérek köszi.
De viszont aki ismeri, mi a helyzet. Slum Dankal az bevan fejezve remdesen ? Az első sorozat ami 60 részes az normalisan levan zarva vagy foytatodika mozikkal meg ovakjal?
Ugyanaz mint a Daysnél.
Sorrend:
Slam Dunk ep. 1-20
Slam Dunk Movie 1
Slam Dunk ep. 21-36
Slam Dunk Movie 2
Slam Dunk ep. 37-60
Slam Dunk Movie 3
Slam Dunk Movie 4
Slam Dunk ep. 61-101
Majd a manga 23 kötetétől olvasni
Köszönöm!
Tehát ez sincs lezárva rendesen?
A moviek megvannak mag,ar felirattal vagy csak az 1. 60rész es eg, 3D szerű 2022es mozi van magyar felirattal?
Inkább úgy kérdezem ,hogy a 60.reszben hol érdemes leállni, hogy ne szakadjon félbe egy cselekmény hanem lezárnak egy meccset?
(Spoiler nélkül ha lehet, itt is a VB lesza fő cél), a legvégén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!