Simon Petrikov kérdése:
Mikor jöttél rá arra, hogyha az összes többi létező karakterrel hasonlítjuk össze, hogy Goku a Dragon Ball Super előtt nem tartozott a legerősebb karakterek közé, hanem közepesen erős karakter volt?
Figyelt kérdés
aug. 24. 07:02
1/13 anonim válasza:
A Dragon Ball gyakorlatilag mindig arról szólt, hogy jön egy minden addiginál erősebb ellenfél, akinek a legyőzéséhez minden addiginál erősebbé kellett válni. Ergo Goku mindig az aktuálisan legerősebb karakter lett minden saga végére.
2/13 anonim válasza:
"Ergo Goku mindig az aktuálisan legerősebb karakter lett minden saga végére."
Szerencsére ez most változott. Sem a Granola saga (manga) sem a super hero movie végén nem ő a legerősebb karakter.
4/13 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést. Univerzumon belül? Vagy hogy a Superben olyan sok még erősebb karaktert mutattak be, hogy DBZ-Goku a legerősebbek közül lekerült a közepesek közé?
5/13 A kérdező kommentje:
Úgy kb. minden kitalált karakter közül.
aug. 25. 00:32
6/13 A kérdező kommentje:
De az is igaz amit írtál.
aug. 25. 00:32
7/13 anonim válasza:
Közepesen erős? Ha kapnál tőle egy pofont, Berlinig repülnél. Mitől közepes?
Már a történet elején, kisgyerekként 6-metres halat vonszol haza amit ököllel hasgatot tüzifán süt meg. Nem probléma, ha elgázolják és az se okoz gondot, ha egy tengeri óriásteknőst kell a hátán cipelnie....
Nem tudom te hova jársz edzeni, de szerintem Goku nagyon erős, én nem szívesen balhéznék vele.
8/13 A kérdező kommentje:
Igazi emberi mércével persze, de kitalált karakterek között sok olyan erős karakter van, amik mellett Z Goku csak közepesen erősnek számít. Super Goku már a legerősebbek között van, de még nála is van mgelepően sok erősebb karakter, mind magában a Dragon Ball univerzumban, mind azon kívül.
aug. 25. 08:48
9/13 anonim válasza:
Tudsz egyébként valami példa karakterlistát adni? Mert már a Z végére is képes volt bolygókat elpusztítani, amit sokan a saját sorozatuk végére sem tudnak még shounen-eken belül sem.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!