Hasonló karakterrel rendelkező animék?
Olyan animéket keresek, amiben rendkívül okos, már-már szociopata jellegű főszereplőt kapunk.
PL:
Classroom of the elite - Kiyotaka Ayanokouji
Death Note - Yagami Light
Tomodachi game - Katagiri Yuuichi
Kicsit hasonló hozzájuk - pontosabban.
#1 voltam
ID:Invaded - Sakaido
Inuyashiki - Hiro (bár ő csak az egyik főszereplő)
Juuni Taisen - Nezumi
Ajin - Kei
Zankyou no Terror -Twelve
Darker than Black - Hei
(Szerintem mindkét főszereplő srác egyformán borderline-os és egyúttal zseni, amely nem áll annyira messze a pszichopátiától. Egyiket se emelném ki a másik mellől ilyen szempontból.)
Makishima Shougo (Psycho-pass)
Matsuzaka Satou, valamint a tanárja egyszerre pszichopata és mazochista, mindkettő ravaszul megfontolt, és a külvilág felé a jobbik arcát mutatja (Happy Sugar Life)
Két mellékszereplőt is megemlítek, bár kulcs szerepe van:
Fuusenkazura - mellékszereplő, egy másik mellékszerpelő tudatában megbújva (Kokoro Connect)
Deus, aki közel pszichopata, jót szórakozik a túlélőjátékon, amit kiagyalt (Mirai nikki)
Részben SPOILER:
"Boku dake ga inai machi" anime.
"Higurashi no naku koro ni" anime, és 2. évada, amely avval összefügg: KAI. (A Kai-ban derül ki, ki a pszichopata.)
(Nem árulom el, ezekben ki a pszichopata.)
* (Szerintem mindkét főszereplő srác egyformán borderline-os és egyúttal zseni, amely nem áll annyira messze a pszichopátiától. Egyiket se emelném ki a másik mellől ilyen szempontból.)
Ezt erre az animére értettem:
Zankyou no terror. (Nine is hasonló, csak ő a komolyság álcáját hordozza.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!