Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy talaljak ilyen animét,...

Hogy talaljak ilyen animét, specko ferfi karakterrel? Pl kamisama hajimemashita(több lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy ilyen érdekes anime ferfikarakter fétisem.. Imádom a zord, bunkó, érzelemmentes, sérült ferfi karaktereket aki beleszeretnek egy gyenge nőbe. Csak felé mutat erzelmet, megvédi. Erős kb op férfi. Pl kamisama hajimemashita Tomoe, akatsuki no yona Hak. Imádom a fantasyt de nem ragaszkodom hozzá. De olyan h a ferfi az ember a no pedig nem ember az nem tetszik :( fordítva nyilvan igen.. Ha egy kicsit felnottesebb sem baj mert mar majd 30 eves vagyok :D egy lightos semmitsemutato sexjelentet mar imadnek. Olyan szomorú h a legtöbb animeben epph csak 1 csók van :( de az ecchi csocsmutogatas nem erdekel annyira, es inkabb ferfiharem legyen mint női

Nem tudom van e ilyen, bennetek minden remenyem :)

Lattam már: Hiiro no kakera, inuyasha, kaichu wa maid sama, wolf girl

Köszönöm!!:))

2023. jún. 17. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit értesz férfihárem alatt? Nőnek több pasija? Vagy egy pasinak több nője? Utóbbira példa:

Grisaia no Kajitsu.

Habár a főszereplő pasit nem mondanám érzéketlennek, inkább csak kifelé nem mutat különösebb érzelmet.

Egyébként ha megnézed az egyik későbbi évadot, a Grisaia no Rakuen-t, abban kisfiú korától mutatják be, ahogy egy női kiképzőtiszt katonát farag a fiúból és hát... férfit is (néha szexelnek is, de nem hentai).

(Esetleg még kérdezz Berserk rajongókat, én nem vagyok benne otthon, de asszem abban is vannak ilyen figurák talán...)

2023. jún. 20. 01:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Facebookon az Anime Ajánlók csoportban tegyél egy próbát. Tudsz névnélkül is kérdezni.
2023. jún. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!