Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan shounen vagy seinen...

Olyan shounen vagy seinen anime van még amiben tipikusan egy 3 trio a főszereplő?

Figyelt kérdés

Pl fairy tail, naruto, jujutsu kaisen, chainsaw man, attack on titan, hunter x hunter, demon slayer (bár ez itt kicsit kivétel), olyan animék amikben ott van az a 2 fiúbol és egy lánybol álló főszereplő trio, és lehetőleg shounen vagy seinen legyen légyszi. A lényeg hogy ne legyen ősrégi animációja és ne sportrol szóló anime legyen. Amikről gondolom hogy hasonló de nem igazán érdekelnek az az one piece, bleach, black clover, d gray man, dr stone.

Előre is köszi mindenkinek!

aug. 22. 00:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Noragamit és a my hero academiat is láttam, csak mielött vki írja mert kihagytam véletlen.
aug. 22. 00:46
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Hogy jó példa a Fairy Tail, ahol Natsu, Lucy, Erza és Gray nem is hárman vannak és ők a főszereplők, illetve a HxH, ahol nincs csaj, de ugyancsak 4-en vannak?
aug. 22. 02:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Fairy tailbol Erzát nem számítottam bele, mivel Natsu Gray és Lucy fejlődése van inkább jelen az animében, és Erza (szerintem) inkább olyan karakter mint pl a Narutoban Kakashi, mégha nagyjábol egykoruak is Erzával, hxh ban emlékeim szerint van benne vmi csaj még ha nem is kezdetektől a végéig, vagy lehet csak pár részig, nem tudom pontosan, utoljára 4 éve láttam azt az animét szóval mélységesen sajnálom ha valamivel megsértettem a kis virágszál lelkedet. És igazán sajnállak, hogy ennyire rohadt mód nincs életed hogy neki állsz okoskodni 1 baki miatt meg azért mert nem egy szemszögből látjuk Erzát. plusz még úgy hogy látszólag egy animét se tudsz írni szóval már fölösleges volt a kérdésmre rányomni.
aug. 22. 08:33
 4/4 Thunderfairy ***** válasza:
Yu yu hakusho a szellemfiú. Előszőr harcol a csapattársai ellen majd társulnak hozzá.
aug. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!