Milyen gyakori az hogy a shōnen animékben/mangákban a főszereplő legjobb barátja meghal?
szerintem egyáltalán nem gyakori, shounen animében hogy a főszereplő legjobb barátja meghal, akár végén akár elején, csak pár példát tudok mondani így fejből, persze az is lehet pont azokat az animéket nem láttam amikben van ilyesféle:D
nem akarok spoilerezni így példát nem írok, de amúgy így hirtelen csak 4 anime jutott eszembe amiben ilyen volt, és azok se híresek
Köszi a válaszodat, esetleg a jujutsu kaisen mangát olvastad? Ha igen, akkor szerinted Megumi meg fog halni a végén?
Ha nem olvastad akkor csak felejtsd el hogy ezt megkérdeztem. 😅
olvasom a mangát, bár most le vagyok maradva vele
egyébként a jujutsu kaisenbe számomra nem valami nagy szám hogy valaki meghal vagy sem, a harcok nagyon jók, de a karakterekért való aggódás elég kevés így hogy alig mutatják be a karaktereket, értem én hogy shonen de azért narutoba, vagy bleachbe több játékidőt kaptunk a karakterek bemutatására, jellemük ismertetésére, karakterek közti dinamikára, bár ott meg kevesebb volt a halál
de lényeg hogy én nem érzek olyan nagy kötődést a jujutsu kaisenben levő karakterek iránt hogy most aggódjak ki fog meghalni, ki éli túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!