Ragna Crimson főszereplői hozni fogják a későbbiekben is a színvonalat?
A 8. résznél tartok, eddig nagyon menő mindkét mc. Viszont attól tartok, hogy elfognak puhulni.
Legjobb példa az I'm standing on a million lives főszereplője. A főszereplő nagy edgy volt benne 2 évadon keresztül, de a végére a csicska barátait sajnos teli beszélték a fejét sok hülyeséggel, hogy "nem szabad megölni az ellenséget, nem szabad mindent megtenni a győzelem érdekében...moralitás blababa". Értitek?
Itt ugye nem lesz az, hogy gigachad-ból átmennek csicskába?
Nekem mondjuk pont ez az új trend nem tetszik. Hogy alapból "cold" a főszereplő, ez nagyon kevés storyhoz jó szerintem mert soknál nincs értelme a dolognak. mondjuk a most befejezett Frierennél találó és érthető. de ez csak az én véleményem.
Apropó a standing on a million livesnek az egész második éved lófsz volt
"eddig nagyon menő mindkét mc. Viszont attól tartok, hogy elfognak puhulni."
Nem, ugyanolyan irritáló, nulla személyiséggel rendelkező súlytalan karakterek maradnak az elejétől a végéig.
Még egy anime, ahol vannak végtelenszer érdekesebb mellék szereplők, sőt, még a "gonosz" karakter is mélyebbek.
A Naruto valójában hasonló mint a Ragna Crimson ilyen szempontból, csak a Naruto 1-2 másik dolgot nem baltáztak el annyira, mint a Ragna Crimson-ban, ezért jobb egy picivel.
A One Piece meg kérdés nélkül, fényévekkel jobb.
Akkor még rejtélyesebb, hogy a Naruto-nál is gagyibb Ragna Crimson miért jön be ennyire.
Mondjuk azt érdemes észrevenni, hogy egy anime minősége nem a te ízlésedhez igazodik.
Persze, de ettől még nem fog távol állni egymástól a Ragna Crimson és a Naruto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!