Hogy lehetne legyőzni a gyűtjőoldalakat?
ai ugyis atfogja venni forditast meg szinkront is
csomo munkanelkuli lesz
Már megint, ismét ez a háborús logika? Nem igazán értem, hogy miért nem lehet simán csak elfogadni/eltűrni a létezésüket. Csak jelenítsd meg az animében, hogy te fordítottad és a te oldaladon hamarabb megjelenik az új rész.
Az egyszerű embereknek, akik nem akarnak plusz időt eltölteni a fordítócsapatok keresésével, a gyűjtőoldalak egy segítség.
Párszor láttam hasznát ezen oldalaknak, pl. amikor az adott fordítócsapat megszűnt a weboldalukkal együtt, akkor egy gyűjtőoldalon még fennmaradtak az adott fordítás 1080p-s megás linkjei. Nem biztos, hogy rossz az, hogy több helyen is fenn van ugyanaz a fordítás/linkelik ugyanazt a fordítást.
"nem célom a békülés, előbb fogok meghalni."
Butaság. Nyugalom, higgadtság, felesleges ezen kattogni.
"ha a kispista"
Az megszűnt, helyette SárkányokTeaM van.
Tehát azt mondod, hogy a fordító csapatok nem logikus emberekből állnak, hanem idiótákból? Jó, hát, akkor tényleg nem lehet nekik ezt előadni, viszont akkor már elvből se azt nézném, amit csinálnak.
Ha a gyűjtőoldalakkal akarják felvenni a versenyt, akkor ez pont egy támogatható elképzelés. De tőlem random is sorsolhatnak, hogy ki mit kap.
Bizonyára, a Death Note-ot is egyszer 2006-ban megnézte mindenki és azóta senki.
A valóság az, hogy nagyon sokan keresnek bizonyos műfaj alapján vagy olyan művet, ami hasonlít egy másikra és ilyenkor elővesznek régi animéket.
Nekem is a plan-to-watch listámon már 500+ anime van, amikkel szépen próbálok haladni, amikor a szezonos animék mellett van időm.
Próbáld a gyűjtő fordítójának megmagyarazni, hogy ne vigyenek egy BnHA 6. Évadot, vagy a Slime nem tudom hányadik részét. Vagy a Solo Leveling, Kami no Tou féle animéket. 🤷🏼♀️
Vagy éppen a Mutekinek, Keiken és Mikomi féléknek.
Jah, hogy olvasni nem tudsz.
Arra kérdeztél rá, hogy hogy lehet a gyűjtőoldalakat legyőzni. Senki nem beszélt arról, hogy velük bárki összeálljon, pont arról van szó, hogy a kis fordítócsapatok egymással állnak össze és saját gyűjtőoldalt csinálnak, ami versenyezni tud.
Meg lehet nézni, hgoy a streaming óriások pont ugyanazt csinálták. A Netflix volt az első és ezért legjobb pozícióban is volt, ezért a Disney+, Hulu és Max összeálltak, hogy egy közös előfizetéssel tudj rájuk előfizetni.
#6 én sose értettem ezt, hogy saját nézőiknek fordítanak, miért kell saját néző ? nem mindenkinek fordítanak a fordítói csapatok? vagy hogy van ez?
írtál itt pár animét kérdező amiket "elvesznek" a gyűjtőoldalak, mint pl a solo leveling stb, de mi lesz azokkal az animékkel amiket egyáltalán nem fordítanak? ha nem lennének a gyűjtői oldalak, nem lenne hozzájuk felirat, egyáltalán nem, több fordítói csapatnak írtam olyanokat amikhez szerettem volna, hogy készítsenek feliratot, magasról leszarták
a sorozat feliratkészítésnél sokkal jobban megvan oldva ez, ott is hiányoznak pár sorozatokhoz felirat, de ott van egy közös fórum, együtt megbeszélik ki mit visz, még így hogy a streaming befutott, még így is simán együtt működnek, hogy lehet az, hogy az animéket fordítói csapatok nem tudják ezt ugyan így megoldani?
Ezt úgy kell érteni, hogy nehezebb új nézőket becsábítani, mint a régieket megtartani. A régiek megtartásához csak feliratozni kell az általuk elvárt műveket, amik a népszerűek és ezért fordítják többen ugyanazokat.
A nézőknek sem kényelmes egyszerre 5-6 weboldalt követni a feliratok miatt. Ha az egyik oldal az összes általa követett animét fordítja, akkor azt fogja követni.
Így ha egy csapat nem fordít valami népszerűt a saját nézői megtartásának érdekében, akkor azokat jó eséllyel bukja. Népszerű mű esetén ez pedig lehet az összes néző is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!