Nem csak az animáció, de az is része. Nagyon általános kb. 3 részre lehet egyértelműen bontani:
- amit látsz, vagyis animáció stb.
- amit hallasz, zene, szinkron, effektek stb.
- amit megértesz, karakterek, story, utalások stb.
Mindegyik fontos egy jó minőségű animéhez, vagy általánosságban mozgóképes műhöz. Pl. tegyük fel, hogy a világ legjobb story-ját nézed, viszont úgy van keverve a hang, hogy az aláfestő zene, háttérzajok elnyomják a beszélgetést és nem hallasz abból semmit.
Ez - akármilyen jó a story - nem lesz jó élmény.
És ezek mentén döntöm el, hogy melyik milyen minőségű mű.
A Kimetsu no Yaiba story szinten nem rossz. Kevés shounen van, ami a család témakörét ilyen szinten, ilyen alaposan tárgyalja. Főleg azért, mert nagyon sok esetben a főhősnek nincs családja vagy csak 1-2 arc-ra van.
Még ha megnézed a nagyobb shounen-eket, akkor is látni, hogy ez nem egy gyakori téma. Naruto pl. konkrétan árva is.
Ha nem adsz más véleményére, akkor feltételezhetem, hogy megnézed a szezon összes animéjét és minden héten erre szánsz kb. 15 órát? Ha nem, akkor mi alapján döntöd el, hogy mi nézz?
kb ahogy írtad, sok idővel rendelkezem mivel home office-ban vagyok, és általában heti 3-4 órát dolgozok csak, mármint annyi a tényleges munka amit kapok, bőven van időm
rá megyek a szezonos animék listájára, meg sem olvasom, hogy miről szólnak, rá nyomok hogy pl romance, és darálom az összeset, de mondom ami nem tetszik azt nyilván kaszálom 4-5 rész
ezekkel a listákkal és ajánlásokkal az a baj hogy már sokszor jártam úgy, hogy számomra nem jöttek be, hiába írták hogy nagyon jó, így már nem nézek ilyen ajánlásokat
Hogy jöttek volna be? Te is a személyes preferenciád alapján ajánlasz, gondolom ők is így tették, így nyilván lesznek, amik nem jönnek be.
Üzenném hogy a Tsundere Liselotte meg a Loop 7 az egyáltalán nem hárem. Mert az, hogy kemény 1 darab srác a main, a többi meg x. Rangú kari , nem ér semmit. xD
Na, a Hamefura az már tényleg forditott hárem, mert ott szerelmesek is Katarinába.
Ez miért releváns? Ki beszélt harem-ről?
Jó, de olyan animéket írtál, amiket én, az #5-ös válaszomban írtam és nem a #6.
Nem állította, hogy bármelyik mű harem lenne, hanem példának hozta, hogy neki nem jön be a harem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!