Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Top 10 2022-24 es romantikus...

Top 10 2022-24 es romantikus anime??

Figyelt kérdés

aug. 14. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem csak az animáció, de az is része. Nagyon általános kb. 3 részre lehet egyértelműen bontani:

- amit látsz, vagyis animáció stb.

- amit hallasz, zene, szinkron, effektek stb.

- amit megértesz, karakterek, story, utalások stb.

Mindegyik fontos egy jó minőségű animéhez, vagy általánosságban mozgóképes műhöz. Pl. tegyük fel, hogy a világ legjobb story-ját nézed, viszont úgy van keverve a hang, hogy az aláfestő zene, háttérzajok elnyomják a beszélgetést és nem hallasz abból semmit.

Ez - akármilyen jó a story - nem lesz jó élmény.

És ezek mentén döntöm el, hogy melyik milyen minőségű mű.

A Kimetsu no Yaiba story szinten nem rossz. Kevés shounen van, ami a család témakörét ilyen szinten, ilyen alaposan tárgyalja. Főleg azért, mert nagyon sok esetben a főhősnek nincs családja vagy csak 1-2 arc-ra van.

Még ha megnézed a nagyobb shounen-eket, akkor is látni, hogy ez nem egy gyakori téma. Naruto pl. konkrétan árva is.

Ha nem adsz más véleményére, akkor feltételezhetem, hogy megnézed a szezon összes animéjét és minden héten erre szánsz kb. 15 órát? Ha nem, akkor mi alapján döntöd el, hogy mi nézz?

aug. 15. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:

kb ahogy írtad, sok idővel rendelkezem mivel home office-ban vagyok, és általában heti 3-4 órát dolgozok csak, mármint annyi a tényleges munka amit kapok, bőven van időm

rá megyek a szezonos animék listájára, meg sem olvasom, hogy miről szólnak, rá nyomok hogy pl romance, és darálom az összeset, de mondom ami nem tetszik azt nyilván kaszálom 4-5 rész

ezekkel a listákkal és ajánlásokkal az a baj hogy már sokszor jártam úgy, hogy számomra nem jöttek be, hiába írták hogy nagyon jó, így már nem nézek ilyen ajánlásokat

aug. 15. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Hogy jöttek volna be? Te is a személyes preferenciád alapján ajánlasz, gondolom ők is így tették, így nyilván lesznek, amik nem jönnek be.

aug. 15. 22:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Üzenném hogy a Tsundere Liselotte meg a Loop 7 az egyáltalán nem hárem. Mert az, hogy kemény 1 darab srác a main, a többi meg x. Rangú kari , nem ér semmit. xD

Na, a Hamefura az már tényleg forditott hárem, mert ott szerelmesek is Katarinába.

aug. 15. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez miért releváns? Ki beszélt harem-ről?

aug. 15. 23:20
 16/20 anonim ***** válasza:
A hatos beszélt erről.
aug. 15. 23:38
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Jó, de olyan animéket írtál, amiket én, az #5-ös válaszomban írtam és nem a #6.

Nem állította, hogy bármelyik mű harem lenne, hanem példának hozta, hogy neki nem jön be a harem.

aug. 16. 00:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Mivel itt nem lehet tiltogatni az embereket, mint redditen, gondoltam, hogy megjegyzem :)
aug. 16. 00:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Van remény a boldogságra
aug. 16. 10:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo az hárem, ott a listádon
aug. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!