Tudnátok hasonló romantikus animéket ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan animéket keresek ahol egy komoly, rideg férfi szerelembe esik. Az még jobb lenne ha nem csak 12 részes lenne hanem akár több.
Amiket eddig láttam és tetszettek: Loop 7-Kaime, kanojo ga koushaku-tei ni itta riyuu ,The Apothecary Diaries, my happy marriage, spy x family
jún. 16. 06:45
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi ezt megnézem! Jöhet még hasonló
jún. 17. 00:23
4/10 A kérdező kommentje:
Köszii azt is megnézem!
jún. 18. 00:19
5/10 A kérdező kommentje:
Jöhet még, már mindkettőt ledaráltam😅
jún. 19. 07:16
6/10 anonim válasza:
Kicsit gyors vagy, az anime meg kevés. 🤣
Fruits basket? Van belőle régi meg új verzió is. Az új 63 részes és egy movie is készült hozzá. Anno Guddo fansub csinált hozzá feliratot, nagyon igényes munka.
Kár, hogy most már alig ismerik őket, pedig szerintem benne voltak a Top 3 fansubcsopiban.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem nincs igazad és van még sok ezekhez hasonló. 😅 Köszii már el is kezdem nézni. 😀
jún. 20. 06:57
8/10 anonim válasza:
yamada-kun to lv999
vampire dormitory
koi to yobu ni wa kimochi warui
ookami shoujo to kuro ouji
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita
Megami no Café Terrace
Tian Mei De Yao Hen
10/10 anonim válasza:
Kaichou wa Maid-Sama, Kamisama Kiss, My Little Monster, csak sajnos ezek mind 12 részesek de szerintem elég jok. És hogyha szereted a ghibli studiot akkor Howls Moving Castle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!