Tomo-chan wa Onnanoko!
Boku no Kokoro
Koi wa Sekai Seifuku no Ato de
Kaguya-sama
Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru
Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken
Kimi wa Houkago Insomnia
Uzaki-chan wa Asobitai!
Ijiranaide, Nagatoro-san
Karakai Jouzu no Takagi-san
Meglepő, hogy Nagatoro-san-t is a top animékhez sorolod...
Kb. a felsoroltak fele meglepő, hogy a legjobbak között van.
Mármint lehet, hogy ilyen gyenge 3 év volt, mert most nem néztem utána, de azért eléggé érdekes.
első vagyok, nekem ezek tetszettek jobban, mint a többi amik voltak
én is tisztában vagyok azzal, hogy ennek a fele nem valami jó, de ha átnézed a többit, hogy mik voltak a felsoroltakon kívül, 2022-2024 intervallumban, szerintem sokkal gyengébbek vannak
legalábbis nekem a többi nem jött be, vagy végig néztem őket de nem jött be, vagy kaszáltam 4-5 rész után, mert annyi részt mindig szoktam adni esélyként, a többi számomra vagy valami személyes indok miatt nem jött be, vagy szimplán gagyik voltak
amúgy nyugodtan írjatok akkor ti is listát, kíváncsi lennék miket írtok, amik ezeknél jobbak lennének, no offense, csak kíváncsiság tényleg
És milyen logika mentén akarod? A Kaguya-sama pl. 2022 előtt indult.
Itt van 10, ami 2022 után indult:
- Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsu suru
- Boku no Kokoro no Yabai Yatsu
- Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo
- Watashi no Shiawase na Kekkon
- Niehime to Kemono no Ou
- Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru
- Tsundere Akuyaku Reijou Liselotte to Jikkyou no Endou-kun to Kaisetsu no Kobayashi-san
- Urusei Yatsura (2022)
- Yubisaki to Renren
- Yofukashi no Uta
Ez nem sorrendben van, ha elsőt kellene mondani, akkor az valószínűleg a Yofukashi no Uta
Ha számít olyan is, ami korábban indult, akkor igen, Kaguya-sama benne van, de Mahoutsukai no Yome vagy Tonikaku Kawaii is.
#4es vagyok
na látod amiket írtál annak több mint a fele nekem nem jött be, ahogy írtam 4-5 rész után kaszáltam őket, vagy végig néztem őket de meg bántam, nem szidom őket, csak szimplán volt valami bennük ami zavart, pl én nem szeretem a harem dolgokat, reverse hárem se jön be, vagy teljesen más miatt nem jöttek be - Yubisaki to Renren ezt talán 6 részig néztem, a szerelmi sokszög nem jött át
ezek helyett én bőven berakom a Nagatoro-san, hiába elmegy kategória számomra
Én nem az alapján választottam, hogy nekem mi tetszik, hanem hogy mi a jó.
Azzal te se és a kérdező se tud mit kezdeni, hogy nekem személyesen mi jött be, mert fogalmatok sincs, hogy mi tetszik nekem.
Most arra utalsz, hogy te nem tudnád eldönteni, hogy melyik animének van a jobb animációja, ha pl. bedobok egy Kimetsu no Yaiba-t és Ex-Arm-ot?
A művek minden jellemzőinek megvannak a saját standard-jeik, szabályaik, amik alapján alkotni lehet, ha ezeket nem követed ,akkor csökken a mű minősége.
Pl. story esetében a leggyakoribb, amit hallani lehet, mint hiba, az a plot hole. Akármennyire élvezel egy művet, a plot hole ront a történet minőségén.
A mű minősége tőled függetlennek kell(ene) lennie, mert akár látod, akár nem, akár élvezed, akár nem, attól a legyártott mű nem változik. Nem lesz benne több vagy kevesebb képkocka, nem lesz benne fülbemászóbb zene stb.
Ami tőled függ, az a te személyes preferenciádról szól, de azzal más nem tud sok mindent kezdeni.
épp ezaz, egy animét nem az animáció határozza meg hogy jó vagy rossz, több régebbi anime van amik úgy néznek ki mint egy hányadék, de a sztorija meg nagyon jó
bár Demon slayert én is pont animáció miatt nézem, mert annak super mario szintű sztorija van annyira rossz azon tájon, sok ismerősöm pont ezért nem nézi, animáció miatt ők nem szánnak rá időt, nincs sztorija minek nézzék
ezért kérdezem mi alapján döntöd el a top 10es listát amit beraktál?
én nyilván személyes vélemény alapján raktam össze a listát, amit írtam is miért, azt amit írsz, én sose adok más véleményére, hogy mit nézzek meg, de attól még kíváncsi vagyok ki mit tart jónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!