Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha össze kellene állítanod...

Ha össze kellene állítanod egy animés futball csapatot, 11 emberből, kik lennének azok?

Figyelt kérdés

Íme az én csapatom:

Kapus:

- Wang (Darwin's Game)

Hátvédek:

- Koenji (Classroom of elite)

- Mogi (Death Note)

- Nappa (Dragon Ball Z),

- Bullet (Redo of healer)

Középpályások

- Yagami Light (Death Note)

- Sora (No game, no life)

- Kiyotaka Ayanokoji (Classroom of elite)

- Yuichi Katagiri (Darwin's game)

Támadók:

- Son Goku (Dragon Ball Super)

- Vegita (Dragon Ball Super)

Az indoklásom a következő:

Wang azért került a kapuba, mert egy erőszakos, félelmetes ember, megijeszti a csatárokat.

A hátvédeket úgy válogattam össze, hogy nagydarab, izmos emberek legyenek, ezáltal nehéz rajtuk keresztül jutni.

A középpályásokra bízom a játék irányítását, ezért oda taktikus emberek kerültek be.

A két támadó pedig a Super-es időkből a Goku-Vegeta páros, akik nagyon jó csapatot alkotnak együtt.

júl. 28. 21:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Az én csapatomból is válogathattok, ha esetleg valakit el tudnátok képzelni magatoknak.
júl. 28. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Pálya ördögei-t fogadnám fel úgy ahogy van. Az egy jól összeszokott animés futball csapat. A te csapatod nagyon keményen meg tudná verni őket, de nem fociban.
júl. 29. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Gokut és Vegitát a szurkolók/futballhuligánok csapatába tudnám elképzelni.
júl. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!