Melyik sportanimét kellene néznem leghamarabb?
Ezeket láttam:
Ahiru no Sora
Kuroko no Basket
All out
One Outs
A Haikyuu 1.évad első felét is láttam. Annyi esélyt adtam neki, de nem győzött meg.
Days: fociról szól, szerintem a legjobb anime ami ezt a sportágat centralizálja
Prince of stride: futásról szól, ám ilyen akálypályákon kell csapatban versenyezni, ha egy kicsit eccentrikusabb sportot keresel ez lesz az
Kaze ga tsuyoku fuiteiru: szintén a futás a téma, megint csak csapatban, de itt hosszútávról van szó. Nagy hangsúly van a csapatépítésen
Hoshiai no sora: sport slice of life keverék, meglepő módon nagyon jól is sikerült. A sport, ami szerepet kap: tenisz
Dear Boys
Attack No. 1
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
Grand Prix
A gólkirály
Free-úszás
Cheer Danshi-szurkolás
Tsuritama-horgászás
Hoshihai no Sora-tenisz
Devilman Crybaby-nyomokban versenyfutás
Hinomaru Zumo-Zumo
Dumbell Nan Kilo Moteru-kondizás
Prince of Stride-futás
Haikyuu-röpi
Yuri on Ice-jégkori
Sabagebu-paintball
Ginga e Kickoff-foci
Kaze ga Tsuyuku Fuiteru-futás
Ballroom e Youkoso-tánc
Keppeki Danshi-foci
Dive-műugrás
Tsurune-íjászat
Grand Blue-nyomokban tenisz,úszás
Kuroko no Basket-kosár
Ashita no Joe
Komolyan mondom,ha rajtam múlna minden magát animésnek valló emberrel megnézetném, egyszerűen zseniális mű
A megalo Boxnak az égvilágon semmi köze hozzá. Annyi, hogy talán a 40. évfordulójára tiszteletadásképp csináltak egy totálisan független box sorozatot.
Az Ashita no Joe szerintem borzaszóan öregedett. Lehet, hogy korszakalkotó volt, de én nem tudnám ajánlani csak nagyon specifikus esetekben, de ez nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!