A Fairy zail 100 years quest jobb, mint az anime/manga nagyja vagy ugyanolyan, mint az ez előtti történetszálak?
Figyelt kérdés
A Fairy tail-nek csak az animéjét néztem végig, és szerintem a maga műfajában a legjobb esetben is csak átlagos. Ami elnyerte a tetszésem az a király animáció és a még királyabb zene, a sztori is tudott sok helyen érdekes lenni, amikor nem a meztelenkedéssel próbáltak poénkodni. Még annak ellenére is, hogy milyen önismétlő a harcok lezárása. Végig bírtam nézni és érdekel, hogy a 100 years quest-et is megéri-e vagy nem. Az ezelőtti történetszálnál nem lehet rosszabb.júl. 20. 15:10
1/2 anonim válasza:
Ez kb minden shounennél így van.
Azt nem hiszem mi meg tudjuk mondani, hogy tetszeni neked fog-e vagy sem de azt gondolva, hogy ha tetszett alap fairy tail akkor szerintem ez is el fog menni.
Nekem személy szerint ez már annyira nem jön át kb két okból: 1. a története nem annyira fogott meg, 2. Natsun van a hangsúly kb 90%-ban és a többiek alig szerepelnek vagy éppen semmi jelentőségük nincs a sztoriban mint pl Gray-nek ebben. Lényegében azt történt mint a One Pieceszel, hogy az időugrás után a mangaka csak a főhősre kezdett fókuszálni és mindenki más nagyon háttérbe szorult holott van a főhösön kívül még (akkor még) 8 másik főkarakter.
2/2 anonim válasza:
Ugyan olyan ez is mint az eddigi anime, szóval ha az elment ez is el fog. De ne várj tőle többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!