Mangák és animék, amik ÉLŐSZEREPLŐS formában is ugyanolyan sikeresek lennének, mint amúgy?
Lennének? Léteznek. Léteznek jobban és rosszabbul sikerül úgynevezett live action-ök.
Számomra a Death Note 11 részes változata tetszik live action-ben, de a 2x2 órás is egész jó lett.
Yakusoku no neverland: kifejezetten jó lett a live action, bár a manga változat asszem tovább nyúlik történetben egyébként.
Usagi Drop: gyereknevelésről szól, remek live action.
Barátságról, szerelemről szólóak:
Isshuukan friends: jó lett! Jobb, mint anime változatban.
Ao Haru Ride: anime és live action-ben is imádom.
Itazura na kiss animéből thai, koreai live action-ről tudok, a délkoreait imádom, Jangnanseureon Kiss néven futott.
Kimi ni todoke: remek live action.
Koizora: ez is tetszett, ez egyébként mangából van.
Koukou debut: ez is mangából.
L-DK: szintén.
Nana 1 + 2: animéje is van, tetszett ez is.
Kuragehime: van animéje, a 2014-es két órás live action-t láttam, az tetszett is, de létezik kb 2018-ban megjelent live action sori változata is, nem ismerem azt.
Orange: kiváló live action. Van animéje.
Nekem az Itazura na kiss*, a Boys over flowers, a Great teacher Onizuka és a Gokusen japán élőszereplős változata is jobban tetszett, mint az anime változatok, azokat félbe is hagytam.
A Prison school élőszereplős változata is jó, de érdemes azzal kezdeni, mert abból az anime durván jó, és utána már gagyinak tűnne az élőszereplős.
A Liar Game élőszereplőse is jó (abból is a japán változatot láttam)
*japán élőszereplős változata Love in Tokyo néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!