Mushoku Tensei című anime miről szól?
Elkezdtem nézni még régebben de aztán (asszem) a 4. résznél abbahagytam. Viszont most egyik barátnőm ajánlotta hogy nézzem a 2. évadot, de nem akarom újranézni az 1. évadot és már alig emlékszem valamire belőle.
Miről szól az első évad? És a 2. tényleg jobb?
Isekai, amiben az új világba került főhős problémákat old meg amikor erre-arra jár.
A második évad pont ugyanilyen. Ha az első tetszett akkor ez is fog. Ha nem, akkor ez se. De gondolom az elsőt se azért hagytad abba mert annyira bejött.
Az első és a 2. évad kifejezetten különböző, mert míg az első évadban egy érdekes fantasy világot festenek le egy érdekes rejtéllyel, addig a 2. évad kidob minden fontosat a kukába és ugyanannak az érdekes fantasy-nak az unalmas B plot-ját követhetjük, amire senki nem kíváncsi.
Egy tipikus isekai hárem-cucc egy elég generik hikimori főhőssel aki az új világba kerülve megváltozik blablabla. A világa zseniális, az első évadot nagyon szerettem, de ha az 1. évadot 4 rész után abbahagytad akkor nem tudom, hogy fog-e tetszeni, mert végig elég lassú az anime és szerintem az 1. évad magasan a legjobb (főleg a 2. cour)
Nem tudom fiú vagy lány vagy-e, de amúgy szerintem tipikusan fiús anime a MT
Igazad van, bocs, biztos ezért nem zavarja a magyarokat, amikor Bukarestnek hívják a fővárost, mert ez csak akadékoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!