Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mushoku Tensei című anime...

Mushoku Tensei című anime miről szól?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni még régebben de aztán (asszem) a 4. résznél abbahagytam. Viszont most egyik barátnőm ajánlotta hogy nézzem a 2. évadot, de nem akarom újranézni az 1. évadot és már alig emlékszem valamire belőle.

Miről szól az első évad? És a 2. tényleg jobb?

júl. 11. 17:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Isekai, amiben az új világba került főhős problémákat old meg amikor erre-arra jár.

A második évad pont ugyanilyen. Ha az első tetszett akkor ez is fog. Ha nem, akkor ez se. De gondolom az elsőt se azért hagytad abba mert annyira bejött.

júl. 11. 17:36
 2/20 AlexKieninger ***** válasza:
0%
1-es attól még hogy félbe hagyta a kérdező megpróbálhat újra neki indulni. Lehet most tetszeni fog neki, én az Attack On Titan hagytam abba a 2. évad után úgy 2 évvel ezelőtt és most egy pár hónapja újra megpróbáltam és ledaráltam pár nap alatt az egészet úgy hogy végig is néztem minden epizódot még az ova-kat is és még úgy nézném de nincs mit már nézni.
júl. 11. 18:05
 3/20 anonim ***** válasza:
27%
nekem az első évad tetszett, a második unalmas volt, félbe is hagytam
júl. 11. 22:20
 4/20 anonim ***** válasza:
44%

Az első és a 2. évad kifejezetten különböző, mert míg az első évadban egy érdekes fantasy világot festenek le egy érdekes rejtéllyel, addig a 2. évad kidob minden fontosat a kukába és ugyanannak az érdekes fantasy-nak az unalmas B plot-ját követhetjük, amire senki nem kíváncsi.

júl. 11. 23:56
 5/20 anonim ***** válasza:
17%

Egy tipikus isekai hárem-cucc egy elég generik hikimori főhőssel aki az új világba kerülve megváltozik blablabla. A világa zseniális, az első évadot nagyon szerettem, de ha az 1. évadot 4 rész után abbahagytad akkor nem tudom, hogy fog-e tetszeni, mert végig elég lassú az anime és szerintem az 1. évad magasan a legjobb (főleg a 2. cour)

Nem tudom fiú vagy lány vagy-e, de amúgy szerintem tipikusan fiús anime a MT

júl. 12. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

*hikiKOmori

júl. 12. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Most épül a háreme, lesz benne sok 18+ rész.
júl. 13. 21:27
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
6, Ja, nincs japán-fétisem, mindenesetre mindenki értette mire gondoltam, de azért kösz az akadékoskodást.
júl. 13. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Igazából lehetne mondani hogy a tipikus isekai de nem mert ez sokkal komolyabb hangvételű és magával ragadó
júl. 14. 19:01
 10/20 anonim ***** válasza:

Igazad van, bocs, biztos ezért nem zavarja a magyarokat, amikor Bukarestnek hívják a fővárost, mert ez csak akadékoskodás.

júl. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!