Motiváló animéket tudtok javasolni?
Olyanra gondolok, mint az Attack On Titan-ben Eren jellemfejlődése, a Blue Lock-ban Isagi, Demon Slayer-ben Tanjiro, Redo of Healerben Keyaru, Kengan Ashuraban Ouma, My hero academiaban Midoriya, Vinland Sagaban Thorfinn, Berserk.
Lehet, hogy nem is a motiváló a jó szó, hanem amitől felmegy benned a pumpa, olyan szinten izgulsz és együttérzel a főszereplővel. Szinte nő a tesztoszteronszinted a nézése közben :D

a legnagyobb karakter fejlődés amit valaha láttam:
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu / Parasyte: The Maxim
amúgy a felsoroltaknál demon slayer - Tanjiro mégis milyen jellem karakter fejlődése volt? mert szerintem semmi
meg amiket felsoroltál, szerintem nagyon minimális karakter fejlődés zajlott le jellemben a karaktereknél, ezekre gondolok:
naruto, bleach, hxh

Darker than Black
Erased
Ergo Proxy
Steins; Gate
Promised Neverland
Tengoku Daimakyou
Promised neverland a kedvencem, viszont eletemben nem lattam olyan katyvasz rossz animet mint a "Tengoku Daimakyou". Nem tetszett :D
Köszi a javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!