Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kezdésnek milyen animével...

Kezdésnek milyen animével kezdjem?

Figyelt kérdés

Sosem néztem még animét, de elszeretném kezdeni.

Leginkább olyan érdekel, amiben van dráma, mély érzelmek. Lehet rajta sírni esetenként, romantikus. Szóval ilyen szenvedélyes, drámai amit át lehet élni.

2024. febr. 27. 17:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

szimplán a dráma eléggé megosztó dolog, én voltam a második válaszadó, aki lepontozta a Shigatsu wa kimi no uso -t mert számomra az egyik legrosszabb anime volt, direkt nem írtam választ hogy miért, mert lehet nekem valami nem tetszett, de attól még a kérdező megnézheti és ha írtam volna akkor spoiler lett volna neki

de szerintem szimplán ha egy romantikus animét kért volna a kérdező dráma nélkül ahol happy minden, és azokat írták volna be ide, nem lennének ennyire le pontozva

2024. febr. 29. 08:18
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Én a My hero academia-val kezdtem
2024. febr. 29. 21:43
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Vicc ez a lepontozás.
2024. febr. 29. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:
49%

#11 De a lepontozás azért van hogy jelezd hasznos volt-e a válasz, nem azért, hogy jelezd mennyire értesz vele egyet.

Vicc az egész.

2024. márc. 1. 07:13
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

11 vagyok, igen, nem értettem vele egyet hogy olyan választ adott ami szerintem nem illik a fenti említett kérdező leírására, hogy ez szar animét nézzen meg elsőként, ezért pontozom le és valószínű a többiek is ezért pontozzák le, nem értenek azzal egyet hogy ilyen animét ajánlanak

amit akartam ajánlani már ajánlotta más, de az is le lett pontozva

2024. márc. 1. 08:33
 16/26 anonim ***** válasza:
33%

" ez szar animét nézzen meg elsőként"

Attól nem lesz valami szar, hogy neked nem tetszik. Objektíven nézve a Shigatsu wa Kimi no Uso az jó, de neked nem tetszett, ennyi.

2024. márc. 1. 08:58
 17/26 anonim ***** válasza:

Független vagyok minden nézőponttól de erre kíváncsi vagyok:

#15 neked melyik volt az amelyiket ajánlottad volna és miért?Amit nem azt miért nem?

Így tudtok megoldani egy vitát

2024. márc. 1. 09:03
 18/26 anonim ***** válasza:
44%

#15 De még egyszer, nem arra való a pontozási rendszer, hogy jelezd, mennyire fuzionál a te ízléseddel a válasz.

- Kérdésre válaszol? Igen

- A Kimi no Uso drámai, szenvedélyes anime? Igen

- Volt a kommentben fölösleges vitarobbantás, utálkozás, lenézés, vagy akármi? Nem

- Trollkodás volt? Nem.

Én meg mindenki más is elfogadja a te véleményed, nem pontoztam le a kommentjeid mert nem szereted a Kimi no Usot, de nem erre való az a három jel, ne erre használd. Ez sem jobb, mint hülyézni a másikat a véleménye miatt.

2024. márc. 1. 09:41
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

15 vagyok

szerintem a Shigatsu wa Kimi no baromira nem helyes a kérdező leírására, nem illik ide, és egy szar anime, ezért pontoztam le

és kedves 18as ne mondjad már nekem ezt hogy azért mert szenvedélyes a death note ezért megállja a helyét romantikus szekcióban és ezért fel pontoztad azt is? ha igen gratulálok, had nézze meg a kérdező a death note-t, végül is elég romantika van benne, biztos arra várt.. hero academyt is felpontoztad mi?

2024. márc. 1. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:
16%

Nem, egyiket sem pontoztam fel, és nem igazán értem miért hoztad fel, semmi jelentősége vagy értelme nincs az előzőek fényében.

Se a DN-t sem a MHA-t nem szeretem, és egyik sem felel meg a leírásnak.

2024. márc. 1. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!