Milyen magyar regényeket ajánlanátok kezdésnek, ami nagy valószínűséggel meg is szerettetné velem az olvasást?
A két legfeleslegesebb információ a nemed meg a korod...
Milyen témákat szeretsz? Milyen filmeket nézel?
Magyar szerzőre értettem. De jobban belegondolva lehet külföldi szerző is.
Meg annyira ne legyen kortárs.
Még mindig kéne valami téma...
A sci-fi és a szerelmes regény közt ég és föld a különbség.
Vagy egy horror és egy erotikus regény közt is.
SzJG
Tökéletes első könyvnek, mivel viszonylag megszeretteti az olvasás. És amit utána olvasol az nem lesz csalódás ez után, ha meg mégis... Szomorú hogy van a SzJG-nél is rosszabb.
Inkább az Egy ropi naplója, mint az SZJG
Igaz, az nem magyar, de legalább színvonalasabb
Épp az 5-6-os válaszokat szerettem volna elkerülni...
14 évesen én elkezdtem olvasni a SZJG-t, mert szinte minden csaj azt olvasta. Kb 20 oldal után kiégett az agyam tőle. Az Aliens vs Predator könyveket vagy Lovecraft novelláit viszont szerettem.
Szóval megkérdezem még egyszer: milyen témákat szeretsz? Legalább egy annyit köpj ide, hogy high fantasy vagy valami disztópikus könyv kell...
Például az első könyv amit saját elhatározásból elolvastam, az a füves könyv. Nem egy olvasmányos kötet, de én képes voltam úgy olvasni, mintha az lenne.
Nagyon tetszett. Faltam a sorokat.
Viszont egy két regényébe is bele akartam kezdeni. Azok számomra vagy még túl szárazak és éretlen vagyok hozzájuk, vagy csak szimplán nem tetszenek. Nem tudom..
5-ös vagyok
Igazság keresésről egy #Pov könyv jutott eszembe. Nem tudom a pontos címét hirtelen. Egy nápolyi rendőrnő írta, igaz történetek voltak.
Vagy egy másik hasonló, szintén #Pov könyv, Telihold volt aznap. Szintén igaz történetet dolgoz fel. Nagyon jók. Bár elsőnek nem vagyok benne biztos hisz ha nem ez a kedvenc műfajod akkor lehet elrettent az olvasástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!