Kinéztem egy zongorát, kezdésnek elég?vagy sok?
Figyelt kérdés
SB XH-2000 digitális kalapácsmechanikás zongora
1.zongorán lenne
Utána néztem elvileg minden ami kellhet azt tudja, vagy valakinek még esetleg vélemény?
2023. aug. 4. 17:32
1/2 anonim válasza:
Menj el egy boltba ahol ki van rakva és próbáld ki. Sose hallottam erről a márkáról, elég kínainak tűnik.
2/2 anonim válasza:
Hogy sok-e? Viccelsz? Hogy lenne sok az egyik leggagyibb digitális zongora a piacon? Szerinted milyen zongorát kapsz egy olcsóbb középkategóriás telefon áráért? Valószínűleg valami ipari hulladékot. Gyűjts még hozzá mégegyszer ennyit és vegyél egy belépő szintű hangszert valamelyik nagy gyártótól. Még az is határeset lenne, nem sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!