Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animefanok ti szoktok japanul...

Animefanok ti szoktok japanul karomkodni vagy csak en vagyok ilyen kattos?

Figyelt kérdés
Pl. Kuso,shine!,kutabare!,uruse!

2024. jan. 21. 01:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, a főnöködnek?

Még családi/baráti körben elmegy, oké, de a főnöknek? 😂

2024. jan. 22. 00:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tököd magyarul kimondani pl azt hogy shine, annak sokkal érdekesebb következményei lesznek, szerintem ez nem hogy kattos, inkább szánalmas teljesen idiótonak tünhetsz azok számára akik nem értik mit mormolsz az orrod alatt, ez nem Japán, Magyar országon vagyunk, na meg Japánban egy ilyenek rosszabb következményei lennének mint itt magyarba, egy "pusztulj" vagy egy "fogd be" szocskáért, teljesen más a kettő ország kulturálisan és illem szabályt illetve is, hidd el japánban nem egyszerű élni, főleg ha már itt ki akadsz a főnökre, ott még rosszabb.
2024. jan. 22. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És itt elvileg egy dolgozó felnőttről van csó. Ez már kamasz korban is ciki. Arra számítanál, hogy ez olyasmi, amit 16-17 éves korára kinő az ember. Az a csoda, hogy vannak még haverjai. Egy ilyen visszamaradt nyilvánosan elég komolyan tudja égetni az egész társaságot. Már attól elfog a szekunder szégyenérzet, ha belegondolok.
2024. jan. 22. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez elég szánalmas és szoktatok, nem szoktok.
2024. jan. 22. 14:32
 15/19 Hintalow ***** válasza:
100%
Hát èn nèzek animèt vagy 22-23 ève, de mèg nem jutott eszembe ilyen 😅
2024. jan. 22. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez már általánosban is ciki, te meg a főnöködnek így beszélsz... 😭 Mondjuk a helyükben biztos idiótának néztelek volna. 😅
2024. jan. 22. 16:15
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Nem szoktam. Ha japán szó akkor az "itadakimasu"-t szoktam mondani étkezések előtt. De csak otthon. Ha egyedül vagyok akkor hangosan, amúgy meg csak fejben. Bár szerintem ezzel nincs gond.

Szerintem ha ténylegesen nem ejted ki, akkor még elmegy.

2024. jan. 23. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy még hozzátenném azt
2024. jan. 24. 04:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hamarabb elküldtem a kommentet.

Szóval hozzátenném még azt is, hogy ciki, amit csinálsz. Eleve a főnöknek való beszólogatás is az, de az is, hogy japánul teszed úgy, hogy nem is beszéled a nyelvet. Ahogy látom, még ezeket a szavakat sem tudod leírni japánul, de azért káromkodni akarsz.

Gondolom egy huszonéves srác vagy, akinek ez az első munkahelye, nyilván nem egy tekintélyes cégnél. Az a baj, hogy ezzel a hozzáállással nem hogy ennél feljebb nem fogsz jutni, hanem még ezt is bukhatod.

De, te tudod, mit csinálsz. #5 voltam

2024. jan. 24. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!