Animefanok és kevésbé animefanok, ez nektek szól! Nem tudom hogy van-e valaki még így vele (? ) de szerintem egy így van!
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen ezt off "kérdésnek" szánom. Már nem bírtam nézni hogy minden animés kérdésnél ott virít a válasz hogy "Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece, stb... a legsablonosabb anime. DE azt hozzá fűzném hogy ezek az animék a sablon ALAPJAI, tehát ha egy anime sablonos akkor ezek valamelyikről másolt nem egy, de nem is két elemet...2017. márc. 2. 17:43
2/11 anonim válasza:
A One Piece közel sem sablonos. A legnagyobb világa rendelkező manga/anime az összes közül, ami ráadásul folyamatosan csak bővül.
3/11 anonim válasza:
Ezek a legnépszarűbbek, és az animés szubkultúrának (is, mint az összes egyébnek) a javát a casual réteg teszi ki, akik csak a legnépszerűbbeket látták, meg valamennyi szecskát. Összesen nem többet néhány tucat sorozatnál (50-150), jellemzően 2-3 hosszú shounen és az utóbbi 3-5 év sikeresebb darabjai. Nincs sok rálátásuk, de amit eddig láttak, azt ajánlják.
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt egy off "kérdés"nek írtam tehát nincs is kérdés, csak ez a vélemény megosztás, úgyláttam így egyszerűbb leírni mint minden eggyes kérdéshez oda írni. Én olyan 310-330 animét láttam és elmondhatom hogy a legtöbb animében látni olyan elemeket amiket a fentebb említett animékből másoltak.
2017. márc. 3. 02:21
5/11 anonim válasza:
A Naruto egyáltalán nem sablonos egy csomó elemet ebből szedtek ki
6/11 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azt fent is írtam, ezek a sablon alapjai.
2017. márc. 3. 18:17
7/11 anonim válasza:
Az általad "alapnak" titulét művek is nyúlnak kliséket a korábbiaktól. Ergo nem a sablon alapjai.
Azok korábban Voltak.
Astroboy? Galaxy Express 999? Vifam? Tsurikichi Sanpei? Uchuu Senkan Yamato? Candy Candy? Gundam? Captain Harlock?
Lupin III? Voltron? Akira? Future Boy Conan?
Még sorolhatnám hosszasan.
Azért mert te fiatal vagy és neked azok voltak az elsők, még nem jelenti azt hogy előtte nem volt....
Az meg hogy 300+ animét ledaráltál, semmit nem jelent, ha mind ugyanolyan shounen, legalábbis a leírásodból, és a cimkékből ez jön le.
8/11 A kérdező kommentje:
Ezek számomra az alapok. Igazad van, pontosabban kellet volna kiírnom, és akkor most nem lenne félre értés. Azonban, én nem mondtam olyat hogy az én 300+ animém nagy dolog lenne, és ismerem a régebbi animéket is, és van ami tetszik is, ilyen például az Akira, azonban az egy film és nem igazán hasonlítható a neverendinghez ami sablonon alapul. Gondolok itt arra hogy mindig jön egy erősebb ellenfél, majd a főszereplő is megerősödik és legyőzi, és végül megint ismétlődik a kör.
2017. márc. 6. 16:11
9/11 Mor -san válasza:
És akkor mivan ha te 300+ animét láttál? Mi van ha valaki csam 30 -at mégis ugyanolyan a hozzáállása és rajongása mint neked? Csak annyiban különbözik hogy te többet ismersz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!