Gyerekkoromban néztem animéket, aztán amikor megszűnt az A+, illetve az RTL is egyre kevesebb animét vetített, lassan abbahagytam. Aztán pár éve újranéztem a Bújj, bújj, szellem! részeit magyar szinkronnal, majd egy osztálytársam javaslatára a Vampire Knight-ot is. Ezután, kb. 4 éve megnéztem a Wolf's Raint, majd pár régebbi animét, és 3 éve regisztráltam AA-ra, innen számítom igazából az "animés éveimet". Most járok 298 animénél és 162 mangánál.
2016. máj. 7. 10:31
2/14 anonim válasza:
Ha nem számítjuk bele a gyerekkori: Dragon ball, Sailor moon, Sandy bell, Candy Candy és egyebeket, mivel akkor nem tudtam mit nézek, és volt pár év kihagyás, akkor úgy kb
10 éve (a tv-ben leadott Slayers és Inuyasha után).
Láttam eddig
331 animét (filmek, ovak, specialok, sorozatokkkal együtt, nem számolva az a 100 db-ot amit dobtam és nem néztem végig
119 mangát olvastam (hosszabbakkal és 1 fejezetesekkel együttvéve)
2016. máj. 7. 11:39
3/14 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom, amit gyerekkoromban vetítettek azok:
Nagyjából ezek ölelték fel a '90-es éveket és a 2000-es évek elejét. Aztán néhány évre felhagytam a rajzfilmekkel, aztán 2007-8 környékén az Avatar után újranyitottam és újranéztem a gyerekkori kedvenceket. Myanimelistre csak bő fél éve regisztráltam, szóval az ottani listám még kissé hiányos, de pillanatnyilag nagyjából így állok:
Ha a gyerekkori TV-s élményeket nem számítom, akkor úgy másfél-két éve.
111 animét láttam eddig, és 16-ot nézek jelenleg.
2016. máj. 7. 13:29
5/14 anonim válasza:
Én úgy két éve kezdtem . A régebbi animéket mint a Dragon Ball Z Nem láttam.(De amúgy sem jön be nekem)Eddig 95 animét tehettem be a " megnézett animék listájába". Jelenleg 7 animét követek/nézek.(mostani szezon)
2016. máj. 7. 15:16
6/14 anonim válasza:
6 éve, úgy 70 sorozatot láttam, ehhez még pár filmet. Sajnos nem igazán találok már olyat, ami le tud kötni.
2016. máj. 7. 15:37
7/14 anonim válasza:
6 válaszóló: Sajnállak, nagyon sajnállak :(
2016. máj. 7. 19:40
8/14 anonim válasza:
Kb. 1 éve nézek úgy jobban,de kiskoromban sokat néztem. :D
2016. máj. 8. 00:53
9/14 anonim válasza:
Nem tudom megmondani, de már évek óta és az összes eddigi animét láttam szóval már nincs mit nézek nem is nézek már egy ideje ilyesmit, mert már mindent láttam.
2016. máj. 8. 16:52
10/14 anonim válasza:
Tavaly február vége felé kezdtem el animéket nézni (ha nem számítjuk a gyerekkort) tehát kb 1 éve és 3 hónapja.
174 animét láttam és 872 mangát olvastam (nem írtam el)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!