Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van rá esély, hogy régi...

Van rá esély, hogy régi szinkronos animéket lead a tv újra? Vagy ez esélytelen csak tárolják aztán tönkremennek a kazetták?

Figyelt kérdés
Mit tudtok erről?

2024. jan. 3. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

esélytelen történet hasonló már sorozattal, pl: ki vagy doki első pár évad nagyon hiányos (én most ez eredeti fekete fehér anyagra gondoltam:) )

van ami végleg el veszik én ezért kezdtem el gyűjteni ezeket mert már most látszik hogy tűnnek el a netről is.

2024. jan. 3. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
ez a helyzet a nyugati mese sorozatokkal is, legyen az francia vagy amerikai gyártású, már szinkronba a régiek nem nagyon találhatóak meg, volt kb 10 éve egy mesevilág nevezetű fórum ott gyűjtötték a tagok feltöltve a dolgokat, de nem hinném hogy létezik még, ha jól emlékszem szinkronos animéket is gyűjtöttek ott, de mondom ahhoz képest hogy "gyűjtötték" nem volt valami sok, így sok minden hiányzott
2024. jan. 5. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

animeaddicts.hu

Itt elég sok magyar szinkronos animét (sori és mozi) is gyűjtenek, többek között. (Regisztrálás után válik elérhetővé a tartalom.)

2024. jan. 6. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!