Milyen magyar szinkronos animéket és sorozatokat ajánlotok?
Esetleg filmeket, ha jók
Ezeket láttam: naruto, bnha, death note, spy family, fruits basket, komi can't communicate, vándorló palota, chihiro szellemországban, Arrietty, Aang legendája
Az Avatár – Aang legendája nem anime, de ha tetszett, akkor az Avatár: Korra legendája is fog (a folyatása)
Magyar szinkronos (jobb) animék:
Fullmetal Alchemist - Testvériség
Ghost in the Shell
Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok
Inuyasha
Hellsing
Devil May Cry
Slayers - A kis boszorkány (és folyatásai)
Yu Yu Hakusho - A szellemfiú
A vadon hercegnője (film)
Nauszika - A szél harcosai (film)
Tokiói keresztapák (film)
Laputa - Az égi palota (film)
Kiki - A boszorkányfutár (film)
Mary és a varázsvirág (film)
Földtenger varázslója (film)
Nem anime, de kinézetre hasonló, és szinkronos:
Cyberpunk: Edgerunners
Voltron: Legendary Defender
A kertvárosi gettó (film)
A sárkányherceg
Arcane
" Aang legendája nem anime" -Tudom, de itt is sok kérdésnél annak veszik, meg más animés oldalakon is, úgyhogy gondoltam inkább leírom
Köszönöm a válaszokat!
A Bleach-nem nincs végig szinkronja.
A kérdező szinkronosokat kért. Hogy miért, az az ő baja.
Ha kézműveskedek pl én is kifejezetten szinkronos dolgokat keresek, mert ha épp rajzolok vagy álomcsapdát csinálok, akkor nem tudok olvasni.
Viszont mikor az iskolában vagy a buszon néztem valamit, akkor kifejezetten feliratost kerestem, mert a beszédet egyszerűen nem hallottam a zajban.
Igen, szoktam rajzolgatni közben vagy pakolászni stb, ezért kell szinkronos
Viszont a bleach-t már elkezdtem, és tetszik, szóval ez van
animeaddicts.hu
Ide regizel, és van külön szinkronos anime szekció. Rengeteg magyar szinkronos anime. Mostanában kezdték bővíteni, a tulaj vadászik a szinkronosakra, ha jól vettem ki.
(Legalábbis feltételezem, magyar szinkronra gondolsz, kérdező. Mivel angol szinkronos rengeteg van a neten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!