Szerintetek számíthatunk a Netflixtől még több szinkronos animére így, hogy a Kakagurui Ikreket is leszinkronizálták?
Ugy érted magyarra?
Le lett forditva magyarra a Kakegurui?
Mint mondtam szinkronellenesek nem érdekelnek. És nevetségesek is vagytok akik mindenféle fordítás ellen vagytok. Eddig csak a szinkront volt divat utálni, most már a feliratot is divat utálni, utána volt divat, hogy inkább angol felirattal nézzék az emberek a dolgokat, most már az angol felirat sem jó... akkor meg mit akartok?
Érdekes én mindennek a lényegét megértem akármelyik animét nézem szinkronnal, és felirattal is.
Ha valaki nem képes értelmezni a saját anyanyelvén a dolgokat akkor csak sajnálni tudom.
Death note miatt lett csak netflix előfizetésem. Imádtam. Többször is újra néztem, néha csak a főbb jeleneteket. Aztán erre pár hónapba levették.. Az egyetlen anime aminek nagyon, de nagyon imádtam a magyarszinkron minőségét, annak ellenére, hogy elég régi.
Azon viszont meglepődtem, hogy a kagegurui kapott magyarszinkront, köszi az infót. Szívesebben látnék sokkal több animet a netflixen, mert elég karcsú a jelenlegi felhozatal.
Szinkron teljesen felesleges…
Nem vagyok szinkron ellenes, de szerintem a hangulatához hozzátartozik egy animének, hogy japán. Ha le van szinkronizálva nekem olyan érzésem van mintha egy ócska gyerekmesét néznék.
Viszont felirat az lehetne több, minél jobb minőségűek.
Én örülnék neki, mert nem vagyok szinkron ellenes, sőt kifejezetten örülnék, ha több anime kapna magyar szinkront, nem csak feliratot. Sok animét láttam, aminek jó és rendesen kidolgozott magyar szinkronja volt.
#4 Én a Netflixen kezdtem (komolyan) animézni, és az ott fent lévő animéket, amiket láttam, angol szinkronnal néztem, mert akkor még nem tudtam, hogy számít. A feliratos véleményeddel többé-kevésbé egyet értek. A Kuroko no basket-ot szerintem jól feliratozták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!