Demon slayer vagy Naruto?
Szerintetek melyik a jobb? Igaz, mindkettő másért jó, de ha össze vetünk több szempontot (pl. animáció, harcok, sztori, karaktere és fejlődésük, harcjelenetek, grafika stb...) akkor melyik lenne a jobb.
Illetve, ti melyik világba élnétek szívesebben?
Tudom, elég anime őrültnek hangzom, de légyszi csak normális válaszokat ha lehet! Előre is köszi!
Egyiket se szeretem. Egyik főszereplő sem passzol a történet világába.
Naruto-nak halvány fingja sincs a szakmáról, amiről konkrétan egész életében tanult, csak 2 technikát használ Kage bunshin és Rasengan. Ezekkel technikákkal sem lenne akkora ász, ha nem lenne Kurama. A mellékszereplőkön meg egy idő után már nincs is hangsúly. Az idióta főhős nem rossz húzás, de Naruto már sok esetben nem vicces volt, csak ciki. Arról nem is beszélve, hogyha valakinek olyan gyerekkora lett volna, mint Naruto-nak az olyan gyerek szerintem mosolyogni se tudna, nem hogy csínytevésekkel húzni mindenki agyát.
Tanjiro annyira nem gáz főhős, de szerintem ez a ,,morális tökéletesség", amit képvisel nagyon nem passzol hozzá. Eren Yeager (Shingeki no kyojin) családját is emberevő szörnyek irtották ki, aminek hatására a féktelen harag arra késztette, hogy harcba szálljon a szörnyek ellen. Tanjiro pedig nem csak, hogy nem dühös, de még együtt is érez a démonokkal, amit nem neveznék természetes reakciónak egy sráctól, aki arra ért haza, hogy vérben úszik a családja, az ÉLETE! Persze, neki az egyik húga életben maradt, de Nezuko-nak nincs személyisége. Mikor kell harcol, amikor meg nem akkor csak cukiskodik. Nem szenvedett volna hiányt a sztori nélküle. Én olyan személyiséget adtam volna Tanjiro-nak, mint a (Netflix) Megtorló-nak vagy Goblin Slayer-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!