Mikor kezdted el sejteni hogy itachi valójában nem gonosz?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 19:02
1/5 anonim válasza:
Hát, igazából amikor harcolt sasukéval... Nagyon sajnálom ahogy vége lett, rendesen sírtam
2/5 anonim válasza:
Én spoilert kaptam, ezért nem kellett sejtenem semmit. Viszont úgy hogy tudtam nem gonosz, nagyon érdekesnek tartottam a viselkedését.
3/5 anonim válasza:
Nekem már az elején volt valami furcsa érzésem, de leginkább csak a "vége" felé jöttem rá.
Szerintem is eléggé megható/szomorú volt a vége...
4/5 anonim válasza:
Harc közben mivel kb a harc elején megölhette volna Sasukét amikor genjutsuban volt sasuke, közben Itachi csak a székben ült. Aztán Amaterasut szándékosan szedte le róla amikor elégett a szárnya.
5/5 everlight válasza:
A Naruto karakterek nagy része komplexebb annál mint hogy eggyértelműen gonosz vagy jóra bontjuk ketté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!