Jelent valamit ez, vagy csak én gondolom túl?
Már a 2. anime esetében látom a magát földönkívülinek mondó, szkafanderes figurát, aki feltűnik a szereplők életében, majd eltűnik, se szó, se beszéd. És mind a 2 műben csinos, kék hajú kislányok voltak az űrruhában.
Az egyik mű a Denpa Onna to Seishun Otoko, a másikra nem emlékszem, de valami lágy leszbikus-sulis történet volt, és ott kisebb volt a "földönkívüli".
Ezek valami easter egg karakterek? Mint a The garden of words tanárnője a Your name műben.
Nem figyeltem meg, hogy konkrétan easter egg lett volna, amiket említesz, de ugyebár megvoltak a korszak leegyszerűsített sablon arc ábrázolásai a 2000-es évek elején, amikor is többnyire csak a nemük, hajszín és a frizura különböztette meg a szereplőket, látványra.
Nem mindegyik korabeli anime esetén, de többnyire igen.
"a másikra nem emlékszem, de valami lágy leszbikus-sulis történet volt, és ott kisebb volt a "földönkívüli"."
Szerintem a Kashimashi-ra gondolsz, imádom! Gyengéd leszbikus szerelmi sokszög kamaszokkal.
Tomari-chan nekem örök favorit...
A Garden of W és a Your name szerzője, rendezője ugyanaz: Shinkai Makoto. Épp ezért nem csoda, ha olykor hasonló némelyik arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!