Milyen cuki bl sorozatok vannak? Olyanokra gondolok mint a Sasaki to myiano meg ilyesmi.
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 21:43
1/13 anonim válasza:
Sorozatot sajnos nem tudok, de van egy nagyon(!) jó film, az umibe no étranger, mindenképp érdemes megnézni, ha szereted az anime és a BL egy egyvelegét!
2/13 A kérdező kommentje:
Mi a címe? :3
2023. jún. 14. 13:14
3/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsi hülye vagyok, leírtad🤦♀️
2023. jún. 14. 20:06
4/13 anonim válasza:
Ha élőszereplős is jó (kérdésből én nem jöttem rá mit is keresel pontosan), akkor meleg szívvel ajánlom a My school presidentet és a My only 12% című sorozatokat.
5/13 anonim válasza:
hitorijime my hero
norn9
dakaretai otoko
classmates
7/13 anonim válasza:
Ha már filmet említettek előttem, akkor ajánlom a No ka, Yes ka, Hanbun ka-t!! Nagyon aranyos <33 (Animedriveon vagy Nanashi-n megtalálod)
8/13 anonim válasza:
Nézd inkább Nanashin, ne a tolvajoknál. 😊
9/13 anonim válasza:
bocs bocs félreírtam a norn9-et, azért nem kell ennyire lehúzni :/
amugy no.6-ot akartam írni
10/13 anonim válasza:
Ilyenkor szomorodok el hogy mindet láttam a listán.
mo xiang tong xiu
heaven official's blessing season
Fenti kettővel nem tudok betelni. Donghua de a novella a manhwa és az anime része is perfect.
dakaretai otoko is vitte a prímet de a felső kettő letaszította
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!