Kabuto erősebb lett mint Orochimaru?
Eddig sem kértem hogy oszdd az észt.
Csupán nem bírom az olyan ostobákat mint ez az everlight.
67.Kakashi nem győzte le a terve része volt hogy megszerezze a Juubit.
Ráadásul előtte Naruto is kifárasztotta Obitot.Eleve Obito ellen Kakashi,Naruta,Gai harcolt 3 ember 1 ellen.
67.El árulnám neked hogy én vezető vagyok vendéglátásban,neked meg 2 es átlagod lehet az iskolában ha ennyire ostoba vagy.Sőt azon se csodálkoznék ha buktál volna már párszor.
Obito kamui képessége ellen haszontalan Itachi bármely képessége.Elteleportálja magát mielőtt elérné bármely támadás.
És? Itachi 1mp alatt elrakta kurenait és kakashit, illetve asumát is ugyanígy ha akarts volna, Gait is szétcsapta volna.
Obito meg nem bírt velük. Mert gyenge, annyit tud hogy átenged magán dolgokat.
Még Pain is erősebb nála, ő egész konohát kinyírta.
Ui: Jesszusom, és ennyi idősen Narutot nézel? A feleséged nem szárad ki tőled?😂 én elszégyelném magam ha ennyi idősen mint te még ilyenekkel foglalkoznék hogy Naruto.
Kurenai és Asuma nagyon gyengék voltak.KIvel nem bírt Obito ?Asumával nem is harcolt soha se Kurenai al.
Nincs feleségem házasodjanak a lúzerek. Már nem nézek Narutot de most vissza néztem annak hatására hogy le írtad ezeket a baromságokat .
A gyerek Obito gyengébb volt mint a gyerek Itachi de felőttként Obito volt erősebb
Rendben, legyen ahogy akarod.
Akkor biztosan jobban tudod mint az író.
Kabuto sokkal erősebb lett, mint Orochimaru, viszont a Shippuden után visszavonult és árvákkal foglalkozik, míg Orochimaru egy full Hashirama sejtes testet szerzett magának és tovább edzett meg kísérletezett valószínűleg, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy felzárkózott. Boruto Orochimaru valószínűleg kemény legény.
Látom ment amúgy Akatsuki rangsor vita is, eléggé sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hogy kell helyesen power scale-elni (nem tudom, hogy hogy mondják ezt magyarul, csak angolokat hallgatok, bocsi), úgyhogy itt egy sorrend, amivel a legjobbak, akik kívülről tudják az egész mangát egyetértenek:
High tier:
-Fekete Zetsu
-Itachi
-Obito
-Kisame
Mid tier:
-Pain
-Kakuzu
-Deidara
-Sasori
-Orochimaru
Low tier:
-Konan
-Hidan
-Fehér Zetsu.
A mid tier tagok nagyon-nagyon közel vannak egymáshoz, őket bárhogy lehet cserélgetni igazából, mindnek van értelmes érve, hogy miért nyerne a másik ellen. Kivéve Orochimaru, ő fixen legalul van, neki semmi érve nincs, hogy hogy tudna győzni bármelyik mid tier Akatsuki tag ellen. Az összes Sannin Bijuu szint alatt van, míg az összes Akatsuki tag erősebb a Bijuu-knál ÉS a perfect Jinchuurikiknél is. Egyik Sannin se képes dacolni a mid tier Akatsuki tagok gyorsaságával, erejével és egyéb huncutságaikkal, amik még vannak.
És nem, Pain nem csinál az ég világon semmit Kisame ellen, Obito és Itachi ellen meg pláne nem. Agyon van blitzelve általuk és meghal 1 találattól. Ez a 3 olyan magasra scalel, hogy azzal Pain egyáltalán nem tud mit kezdeni. Viszont egy elméleti, egészséges, teljes erejű Nagato menne Kisame fölé és Obito alá.
77.Fekete Zetsu high tier? Ekkora baromságot.Az egyik leggyengébb tag.
Low tier: Black Zetsu,Hidan,White Zetsu
Mid tier:Sasori,Deidara,KOnan,Kakuzu
High tier:Orochimaru,Pain,Obito,KIsame,
Everlight kifelejtetted:
God tier: Itachi
Egyebkent Konan eros nagyon, csakcsokan lebecsulik mert nem lattunk sokat tole, izanagival elte tul obito is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!