Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kabuto erősebb lett mint...

Kabuto erősebb lett mint Orochimaru?

Figyelt kérdés
Most nézem a shippiudent, éd Kabuto kígyó lett. Szerintetek erősebb lett mint a mestere? ( ne spoilerezzetek pls)

2023. okt. 28. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:

Obito egyszerű mint a bot az a baj, semmit sem érne a kamui Itachi ellen ahogy azt láthattad itt, hamar megfejtette a működését, és meg sem erőltette magát. Másik meg hogy eszedbe jutott az hogy Itachi képes az izanamira? Arra való eredetileg hogy megbüntesse az izanagi használókat mint pl. Obito. Obito egy nagy 0. Nagato is erősebb volt Obitonál igaziból.

1. Itachi

2. Nagato

3. Obito

4. Kisame

5. Kakuzu/Orochimaru

6. Konan

7. Sasori

8. Deidara

9. Hidan

Tessék. Leírtam neked az erősorrendet is.

A legerősebb páros is nem véletlen Itachi/kisame kombo volt az akatsukiból.

2023. nov. 23. 23:20
 52/86 A kérdező kommentje:

[link]

Nézd meg, mit tudna tenni szted? Folyton az izanagi menti meg, Itachi izanamira is képes. De nyilván anélkül is legyőzné.

2023. nov. 23. 23:21
 53/86 A kérdező kommentje:
Még egy konan is elrakta Obitot. Ott is az izanagi mentette meg. Az a baj h Itachi elől nem menekülhetne el egy izanagival
2023. nov. 23. 23:23
 54/86 everlight ***** válasza:
25%

49.Én a felnőtt Obitora céloztam nem a 14 évesre. Ostoba Itachi mániás vagy.Minden power scale Obitot tartja erősebbnek . Ninja Scale,Anime scale,Charlie rankings és még sorolhatnám.

Ismétlem A kamui ellen nem működik Itachi egy képessége se. Obito el teleportál majd hirtelen elő jön és megöli Itachit.

2023. nov. 23. 23:41
 55/86 everlight ***** válasza:
25%

53.Konan lerobbantotta Obito Zetsu karját óriási teljesítmény.Obito beszerzett addigra sok Sharingant amit be áldozhat. Az ajatsukisok erő sorrendje nem ez amit te képzelsz,

11.Hidan

10.Black Zetsu

9.Sasori

8.Deidara

7.Kakuzu

6.Konan

5.KIsame

4.Orochimaru

3.Itachi

2.Nagato

1.Obito

2023. nov. 23. 23:46
 56/86 A kérdező kommentje:

Juuuj na jo. Nagy bajok vannak nalad ahogy latom. 10eve nezem a narutot. Picit jobban tudom mint te. Orochimarut dugd mar kisame moge. Köszike:)

Deidara meg gyengebb volt Sasorinal.😌

Egyebkent mi a bajod? Eletebe nem kapna el Itachit. Ugy jatszana vele a klonjaival ahogy akar, de latom eszed nem volt megnezni a videot amit kuldtem.

Obito nem volt nagy cucc, nagato erosebb volt nala. Itachi meg mindkettonel. Obito gyengesege hogy nem tud tamadni es vedekezni egyszerre a kamuival. Itachi seperc alatt kijatszotta a robbano klonnal. Olyan genjutsuba rakna Obitot amilyenbe akarna. Paint bevallom h nehezebben gyozne le mivel a genjutsu nem hat ra, meg ott a sok technikaja, de elbanna vele is.

Szerintem kezdd elorol a narutot nezni es ha nem tudod elolvasni akkor allitsd le a videot hogy rendesen vegigolvasd a szoveget. Ne a 15sec skippekkel nezd vegig.

2023. nov. 24. 00:51
 57/86 A kérdező kommentje:

Azert durva az is hogy Orochimaru szerinted erosebb kisamenel. Gai az utolso elotti kapuval tudta legyozni kisamet, ugy hogy nem volt nala a samehada. Te csak teoriakat gyartasz a kis sajat valosagodnak megfeleloen figyelmenkivul hagyva az esemenyeket amit tortentek a narutoban. Mugen tsukuyomiban kellene elned.

Max annyiban van igazad hogy Kakuzunal erosebb Orochimaru, de az is szoros lenne.

2023. nov. 24. 01:00
 58/86 A kérdező kommentje:

Ja es Pain erosebb volt Obitonal. O volt Obito csodafegyvere.

6 Pain testtel nem tudott vna mit kezdeni Obito csupan a kamuival. Genjutsu nem hat ra, ninjutsut elszivja. Ennyi.

2023. nov. 24. 01:02
 59/86 A kérdező kommentje:

Azzal hogy egy masik vilagba portal valakit a kamuival, attol nem lesz erosebb Obito. Sot, kakashi ki is utotte a bugyijabol ott Obitot. Az a kakashi akit Itachi 1 mp alatt gyozott le.

Szerinted Itachi ellen menne valamire Obito? Semmire. Ninjutsuban egy szinten van Itachival, csak Itachinak ott a viz elem meg egy masik elem is. Genjutsuban veri Itachi Obitot. A szemebe sem nezhet mert akkor Tsukuyomiba kerul, es csupan egy db mangekyouval nem tud kitorni.

Thaijutsuval mehetne Itachi ellen valamire de sajnos kijatszana konnyen Itachi mert jo a thaijutsuban is meg klonokkal harcolna vegig. Siman kijatszana a kamuit. A susanoot akkor nem is emlitettem meg. Itachi egy az egyben countereli Obitot

2023. nov. 24. 01:11
 60/86 anonim ***** válasza:
68%

38 vagyok.

Kérdező, nem tudom, hogy nem mondtam-e el elég világosan, vagy csak még nincs elég önkontrollod ehhez, de szívesen leírom még egyszer.

Nem kell senkit meggyőznöd. Ezzel a viselkedéssel csak lejáratod azokat, akik szintén Itachi mellett állnak, de tisztán gondolkodnak, és nem gondolják valami féle istenségnek. Mert nem az. Egy animáció egy Itachi fantól nem bizonyíték arra, hogy Itachi valójában legyőzné az ellenfelét. Egyébként a narutóban a nagyon sok harc a körülményektől függ. Úgy is mondhatnánk, hogy teremthetünk olyan körülményeket, ami egyik vagy másik félnek gátló, vagy támogató. Ilyenkor nem csak arra kell gondolni, hogy például vizes a környezet, hanem önmagában az emberben lévő felfogásra és annak környezeti hatására. Persze Itachi nagyon sok mindent bemutathatott volna az erejéből, amit az animében láthattunk, de ez az ő döntése volt, hogy nem tette. Obito gyűjtött sharinganokat, Itachi nem. Nem azért, mert nem lett volna képes rá, de ettől nem lesz gyengébb, csak teljesen mások a céljai. Itachi nem 'go for the kill' típus, ezért teljesen felesleges ilyen karakterekkel összemérni.

Nagyon kellemetlen, ahogy viselkedsz (és ez nem a személyed ellen irányul, semmi bajom nincs veled, nem nézlek hülyének vagy ilyesmi, mindenkinek vannak különböző fejlődési szakaszai az életében), mert olyanon háborogsz, olyanon pörögsz, ami teljesen felesleges energia pocsléklás. Nem számít, ha más a véleményük. Az a lényeg, hogy te a saját véleményedet tartsd lehetőleg minél objektívebben, ne vakítson el az Itachi imádat. Nekem is a kedvenc karakterem, de vannak hibái, és azokat is nagyon szeretem. Nem akarom a többi karakter fölé tenni, de tudom, hogy mire lenne képes, ha meg akarná tenni. Igazából azért nézek fel rá, mert nem akarja.

2023. nov. 24. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!