Melyik Death Note tetszett jobban, az anime vagy a film?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint a film. Nem annyira szájbarágós. Jól eltalált színészek és Light nem olyan irreálisan szadista, mint az animében, még ha sok baromságot is csinált. Illetve számomra az is pozitívum, hogy Near kimaradt a filmekből.
Nektek melyik jött be jobban és miért?
2023. szept. 3. 01:20
11/14 anonim válasza:
A 2015-ös sorozatban Masataka Kubota alakította Light-ot. Valóban emberi, de nekem ez furcsa mert a manga/anime verzióban Light nem olyan érzelmes, mint akit Kubota alakít. Ettől függetlenül Kubota játéka is élvezhető, egy kicsit másmilyen Light-ot mutatott be a nézőknek.
A legrosszabb viszont szerintem Nat Wolff volt a 2017-es amerikai verzióban. Annak, akit ő alakít, semmi köze nincs Light-hoz.
Amúgy még tavalyi hír, hogy ismét tervben van egy új Death Note filmsorozat:
12/14 A kérdező kommentje:
Az amerikai az szánalmas. Arra még azt sem lehet mondani, hogy egyszer nézős.
2023. szept. 3. 16:36
13/14 Thunderfairy válasza:
A japán film változat jobb. Utána kezdet tetszeni az anime verzió is.
14/14 A kérdező kommentje:
Én is csak a japán film után kezdtem el nézni az animét, mert kíváncsi voltam rá, hogy milyen lehet. Teljesen végignéztem, de annyira nem tetszett, mint a film.
2023. szept. 6. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!