CSAK szerintem változott nagyon sokat a One piece rajzolasa? Teljesen máshogy néz ki az egész anime, nekem az elején jobban tetszett.
Figyelt kérdés
Akkor tetszett Zoro a 270 ik részéig de utána tök másmilyen.2022. márc. 6. 10:17
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint 40 részben pl nekem tokre bejött, de utána a feje is másmilyen lett, és túl izmosra rajzoltak utána. :/ szerintem
2022. márc. 6. 10:19
2/7 anonim válasza:
Azért egy több mint 20 éve futó animéről beszélünk, szóval szerintem természetes hogy változik a rajzolás.
3/7 anonim válasza:
többször is változott + a karakterek is
nekem a legelején levő és a jelenlegi változatt nem jön be annyira
5/7 anonim válasza:
Ugyanez van a Pokémonnal is. Nyílván egy 20+ éves animét utolér a fejlődés, ezzel együtt jár a másabb, elvileg jobb grafika. Ízlés, illetve megszokás kérdése is ez. Azért elvileg. Gyakorlatilag jobb, fejlettebb grafika jellemző.
6/7 Deff válasza:
Tényleg sokat változott meg persze a time skip után alapból máshogy néztek ki. Engem csak franky és chopper ami kicsit zavar ahogy változtak , de megtudok lenni vele.
De úgy általában a rajzolás jobb minőségű lett. De ez manga.
Animében már a wano arc teljesen új grafika szerint készült.
7/7 anonim válasza:
Nekem a vonalak rajzolása tűnt fel és amikor nézem, azt veszem észre, hogy vannak képkockák, amik nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!