Mi ez a fura, értelmetlen érzés, amiről a leírásban beszélek?
Kicsit hosszú lesz, és lehet első olvasásra nem is lesz érthető, szóval az legyen szíves elolvasni, akinek van erre most ideje, nem akarom senki idejét rabolni.
Szóval: Lány vagyok, és amikor animében "megtetszik" valaki, más szóval beleszeretek, az általában fiú szokott lenni (nagyon ritka esetben lány), viszont csak olyan animét tudok szívesen nézni, amiben egy (vagy több) lány a főszereplő, vagy pedig egy fiú és egy lány (Persze a legtöbb anime ilyen, de én most nem egy Narutos Sakurára gondolok, vagy egy Tokyo Ghoulos Toukára, hanem például az A Silent Voicera, abban Shouka és Shoya közösen, együtt töltik be a főszereplő címet.).
(Ez a harmadik bekezdés.) Na de a lényeg! Találok egy animét, amiben a főszereplő egy lány, elkezdem nézni. Tegyük fel, most a Violet Evergardenről beszélünk. Belül, magamban ilyenkor tudatosul, hogy Violet a kedvenc karakterem ebben az animében, és ha valami fájdalmas történik vele, vagy épp visszaemlékezik a múltjára, egy fura érzés keletkezik a hasamban, amitől úgymond "boldog" leszek. Vagy ha van egy anime, aminek a női főszereplője nagyon aranyos/sz*xi ugyanez az érzés keletkezik bennem, akárhányszor meglátom. Ezt az érzést csakis ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor ülsz az autóban, és hirtelen egy meredek lejtőn, gyorsan lemegy az autó. Nem tudom mi ennek a neve.
A másik: Legtöbb esetben akkor van bennem igazán ez az érzés, amikor egy olyan animét nézek, aminek a női főszereplőjének nagyon rossz múltja volt, és még mindig fáj visszaemlékeznie. Hogyha ilyen van, akkor ez az érzés folyamatosan bennem van, akárhányszor látom azt a szereplőt. Például Matou Sakurát akárhányszor bántja a testvére, folyamatosan ezt érzem. Ezt pedig azért írtam le, mert anno néztem egy animét, aminek két lány főszereplője volt. Nem tudtam, kire akarok kedvenc karakterként tekinteni, miközben nézem az animét. Nagy nehezen kiválasztottam, elkezdtem az animét, és mint kiderült, a másik lány főszereplőnek (tegyük fel X a neve) szörnyű múltja volt, akit viszont a kedvencemnek (neki meg Y a neve) választottam annak nem. Nem is fejeztem be az animét, azóta is, akárhányszor X-re, vagy az animére gondolok, összeszűkűl a gyomrom, és elkap a rosszkedv. Sírnom kell. Utálom.
Ismeri valaki ezt az érzést, amiről a harmadik bekezdésben írtam? Nagyon zavaró, a Vanitas No Carte-t sem Noe vagy Vanitas miatt néztem meg, pedig aki anime rajongó, lány, és egyenes (hetero), azok igen, én mégis Chloé miatt néztem meg, mert aranyos T-T. Leszbi semmiképp nem vagyok, de biszex sem szeretnék lenni... Csak egy lány aki szereti az animéket, és van, hogy megtetszik neki egy anime srác.
Vannak azért kivételek, Tokyo Ghoult kifejezetten Kaneki miatt láttam. Mai napig imádom az animét, és Kanekit is.
Valahogy letudok szokni erről? Egyáltalán mi ez? Én hülyültem meg? Írjatok nyugodtan negatívat is, addig rendben van, amíg az a fentről leírtakra válaszol.
" de biszex sem szeretnék lenni."
Lol, ez valami kívánság műsor?!
"annyit változik a világ hogy lassan már egy tízen éves többet tud eggyes dolgokról mint egy felnőtt"
és? én nem azt írtam hogy buta. ha okosabb lenne mint einstein volt, az se változtatna a tényen hogy 16 év alatt nem szabad ide regisztrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!