Csak nekem van elegem már ezekből az animékből? (Leírás)
Nem tudom, hogy van-e az ilyen animének külön "műfaj neve", mint pl. az reinkarnációs az isekai, de nagyon idegesítenek már ezek az animék:
Szóval van a gyenge, ártatlan fiú, aki valójában "különleges", de ő erről vagy nem tud, vagy nem akar vele dicsekedni, és akkor gyűjt maga köré egy női háremet, akik szintúgy erősek mint a fiú, de mégis a fiú a legerősebb. És akkor ha bármi történik az egyik lánnyal, Úristen, megkarcolja őt egy ellenség, akkor a fiú egyből rage üzemmódba vált, és a fiú minden egyes rage-s jeleneténél a háreme "csodálkozik", hogy milyen erős, stb.
Közben a fiúnak meg olyan idegesítő, nyálas, kislányos, tenyérbemászó pofája és személyisége van hogy legszívesebben belevernék egyet a fejébe. Bocsi a kifejezésért.
Csak engem idegesítenek az ilyesmi animék? Vagy van más is? Vagy én vagyok egyedül ilyen "beteg"?
#8 vagyok
#10 igazad van. Bár azok a kardok szerintem vannak olyan nehezek, hogy csak egy kis erőnléti edzés után bírd őket felemelni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!